Nike Hypervenom Voetbalschoenen

De nieuwste collectie Nike Hypervenom voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Hypervenom is speciaal gemaakt voor spelers die erg wendbaar zijn. De schoen wordt daarom niet voor niks gedragen door Marcus Rashford, Raheem Sterling en Robert Lewandowski. Deze spelers maken furore met hun beweeglijkheid op het veld.

In 2013 werd de Total 90 vervangen door de Hypervenom silo. Dit was een schok onder de liefhebbers van die schoen, maar de Hypervenom kwam met nieuwe technische snufjes wat de voetbalschoen ook meteen weer populair maakt. Wereldsterren die spelen op Nike Hypervenom voetbalschoenen hebben ervoor gezorgd dat het nu een van de populairste schoenen is voor de echte afmaker.

Modellen

De Hypervenom silo bestaat uit verschillende modellen voor heren en kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie is bevat. De voetbalschoenen met hogere prijspunten zullen meer van deze technologieën bevatten dan de goedkopere voetbalschoenen. In volgorde van het topmodel tot het instapmodel heten de Nike Hypervenom voetbalschoenen als volgt:

  • Nike Hypervenom Phantom Elite
  • Nike Hypervenom Phantom Pro
  • Nike Hypervneom Phantom Academy
  • Nike Hypervenom Phantom Club

In de Nike Hypervenom silo zitten schoenen die beschikbaar zijn voor elke ondergrond. De AG modellen zijn speciaal gemaakt voor de kunstgrasvelden en de FG modellen voor de normale stevige grasvelden.

Technologieën

Nike heeft in de Hypervenom collectie verschillende technieken gebruikt, juist om aan alle eisen van wereldsterren te voldoen. De NikeSkin upper is een speciale techniek die voor meer balgevoel zorgt. De bovenkant van de schoen zit hiermee dichter bij de voet en is van Flywire-kabels gemaakt. Wat voor meer ondersteuning zorgt.

Doordat de schoen door voornamelijk spitsen wordt gedragen heeft Nike daar speciale aandacht aan besteed. De noppen van de Hypervenom zijn ronder dan van de andere silo’s, wat ervoor zorgt dat de speler in het zestienmetergebied wendbaarder is. Hierdoor kan de spits snel draaien, snel ruimte creeëren voor hemzelf en schieten vanuit alle hoeken. Met de plaatsing van de veters heeft Nike ook gedacht aan de schietwijze die een gemiddelde spits heeft. Een spits schiet namelijk bijna altijd wel met zijn vreef. Door de veters meer in een zijwaartse positie te plaatsen heeft Nike ervoor gezorgd dat het vreef gedeelte van de voet vrij is. Een spits kan daardoor veel meer sturing geven aan de bal, zonder dat deze gaat zwabberen door de lucht.

Omdat spelers in allerlei weersomstandigheden het veld in moeten heeft Nike een All Conditions Control (ACC) ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat de schoen hetzelfde presteert ongeacht het weer. De nieuwste toevoeging aan de Hypervenom voetbalschoen is een Dynamic Fit boord, ook wel het sokje genoemd. Het zorgt ervoor dat de schoen een ultieme pasvorm heeft waardoor de speler zich nog comfortabeler voelt in zijn schoen.

Nieuwe Nike Phantom Venom

De Nike Phantom Venom voetbalschoen is de opvolger van de Nike Hypervenom. De schoen staat voor precisie en is Phantom Vision versie zonder sok. De schoen gaat door meerdere wereldsterren gedragen worden.

Heb je vragen over de Nike Hypervenom voetbalschoen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Lees meer
Nike Hypervenom
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn Hypervenom Verwijder dit artikel

1 item

Filteren
  1. SALE
    Nike Hypervenom 3 Academy TF

1 item

Filteren