Tot 70% korting in de Midseason Sale | Gratis ruilen en retourneren

Nike Phantom Vision Voetbalschoenen

De nieuwste Nike Phantom Vision voetbalschoenen, ook wel Phantom VSN voetbalschoenen, shop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. De Phantom Vision lijn is afkomstig uit de Nike Phantom lijn, bestaande uit de Vision en de Venom. Wil je beide silo's bekijken? Bekijk dan hier de complete Nike Phantom collectie. 

Verschillende ondergronden Phantom Vision Voetbalschoenen

adidas Phantom Vision collectie heeft schoenen voor elk ondergrond. Dus dat betekent schoenen voor natuurgras, kunstgras, multiground, indoor en turfondergrond.

Nike Phantom Vision schoenmodellen

De Phantom VSN lijn van Nike bestaat uit meerdere modellen namelijk de Elite, de Club, de Pro en de Academy. Allen hebben een ander prijspunt. De Nike Phantom Vision Elite is bijvoorbeeld het duurste model met de meest geavanceerde technieken in de schoen verwerkt. De Phantom Vision Pro volgt daarop, daarna komt de Academy en de Club. Alle modellen hebben de kwaliteitseisen doorstaan van Nike alleen bevat de een iets beter en duurzaam materiaal dan de ander. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om met Nike Phantom Vision schoenen te schitteren op het veld.

Pasvorm van de Nike Phantom VSN schoen

De Phantom Vision Nike schoen heeft een strakke en nauwsluitende pasvorm, dit zorgt voor optimaal gevoel met de bal en de grond. De Phantom VSN schoen is gemaakt voor de echte killer in het veld die elk moment kan wegdraaien in alle richtingen.

Nike Phantom Vision kids en dames

De Phantom Vision is niet alleen ontworpen voor de heren. VoetbalDirect heeft een ruim assortiment Nike Phantom Vision Kids voetbalschoenen.  De Phantom VSV junior voetbalschoen bevat kleinere maten en is ideaal voor de jonge talenten die graag Nike dragen. Daarnaast worden de Phantom Vision voetbalschoenen door vele dames gedragen dankzij de strakke en fijne pasvorm.

Nike Phantom Vision Technologie

De Phantom Vision bevat een geïntegreerde bootie van Quadfit mesh, dit past zich optimaal aan met jouw voet. Voor optimaal contact met de bal en een superieure pasvorm. Daarbij zorgt het FlyKnit materiaal voor extra lock-down en een ultieme balgevoel dankzij de textuur. De ghost lace system zorgt dat de Nike Phantom Vision schoen nog meer contact heeft met de bal, omdat de veters niet in de weg zitten.

Nike Phantom Vision
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn Phantom Vision Verwijder dit artikel

8 producten

Filteren

8 producten

Filteren