Voetbalschoenen

adidas Ace Voetbalschoenen

De nieuwste collectie adidas ACE voetbalschoenen zijn natuurlijk te bestellen bij VoetbalDirect. De schoen die door adidas speciaal gemaakt is voor de spelmaker heeft een jarenlange ontwikkelingsfase gehad. Deze voetbalschoen moest net zo belangrijk worden voor een voetballer als de dirigeerstok van een dirigent die voor een groot orkest staat. De schoen moest perfect zijn en met inbreng van spelers als Paul Pogba, Ivan Rakitic en Mesut Özil heeft adidas de perfecte voetbalschoen ontwikkeld.

De revolutie

De adidas ACE voetbalschoen is naast de X ook een revolutie in het voetbal. De release tijdens de Champions League finale 2015 was het grote hoogtepunt in de adidas voetbal geschiedenis. De ACE 15 werd op een van de grootste sportevenementen van de wereld voor het eerst in actie getoond en iedereen zag hoe de wereldsterren het er van af brachten.

Inmiddels heeft adidas voor een andere schok gezorgd in de voetbalwereld. Bij het uitbrengen van de adidas ACE 16+ voetbalschoen sprong er direct één ding in het oog, namelijk de sok. De Primeknit van de schoen heeft adidas meer naar boven toegetrokken waardoor er een naadloze overgang is tussen lichaam en schoen.

Technologieën

Bij het maken van de ACE voetbalschoen heeft adidas echt gekeken naar belangrijke punten voor de spelmaker. De dirigent op het middenveld is altijd bezig met het goed voortzetten van het spel en daarom is controle extra belangrijk. De adidas ACE voetbalschoen bestaat daarom uit 2 delen. De achterkant van de schoen is er voor de controle over je eigen bewegingen. De hiel van de schoen zorgt daarom voor stevigheid, zodat jij altijd in staat bent om de beslissende pass te geven.

De voorkant van de adidas ACE voetbalschoen is speciaal gemaakt voor controle over de bal. De 3D-controlweb is zo flexibel en ondersteunend mogelijk gemaakt om de schoen zo licht mogelijk te krijgen. De microdots aan de voorkant van de schoen helpen er aan mee om een erg goede balcontrole te krijgen ongeacht de weersomstandigheden. De voetbalschoen heeft aan de voorvoet een speciale technologie die van nature erg zacht is. Dit zorgt voor nog meer controle bij het aannemen van de bal. De Primeknit versies van de ACE voetbalschoenen hebben voor een betere pasvorm en een hoog ademend vermogen. Deze technologie van adidas zorgt ervoor dat de voetbalschoen één wordt met het lichaam.

De zool van de adidas ACE voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de speler niet uitglijd op het voetbalveld. Daarom heeft adidas de GROUND/CONTROL noppenstructuur ontwikkeld. Deze noppenstructuur is speciaal gemaakt voor de ACE modellen en biedt uitstekende grip. De zool is multifunctioneel en kan op zowel kunstgrasvelden als natuurlijke grasvelden worden gedragen. De rondere noppen van de adidas ACE voetbalschoenen zorgen ervoor dat de speler niet zo snel vast komt te staan in het gras en verminderd hiermee de kans op blessures.

Ben jij bij elke aanval betrokken? Ben jij niet te stoppen? Dan bij jij een ACE! Control everything met adidas ACE voetbalschoenen.

Heb je vragen over de adidas ACE voetbalschoenen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.