Voetbalschoenen

Iedere voetballer, amateur of professional, heeft ze nodig; voetbalschoenen.
VoetbalDirect is de online voetbalspecialist met het ruimste assortiment voetbalschoenen van alle grote merken. We voorzien onze klanten altijd van de nieuwste collecties en exclusieve voetbalschoenen.

Voetbalschoenen kopen doe je bij VoetbalDirect!
Waarom?

  • Kosteloos retourneren en omruilen
  • Breed assortiment met alle grote merken voetbalschoenen


Online voetbalschoenen kopen roept misschien wat vragen bij je op. Wij proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kun je het antwoord op je vragen over voetbalschoenen niet vinden op onze website? Neem dan contact op met de specialisten op onze klantenservice.

 

Welk soort voetbalschoen moet ik kopen voor een bepaalde ondergrond?

Door de populariteit van kunstgras en straatvoetbal en de staten van sommige velden wordt het steeds belangrijker om de juiste soort voetbalschoenen te kopen. Tegenwoordig wordt er door elk merk verschillende soorten voetbalschoenen gemaakt. We onderscheiden de volgende voetbalschoenen:

Hoe moet je je voetbalschoenen onderhouden?

Wie zuinig is op zijn voetbalschoenen heeft er vanzelfsprekend het langst plezier van.
Door uw voetbalschoenen goed te verzorgen hebben deze een langere levensduur. Schoenen met een goedkope synthetische upper vergen, omdat ze geen vocht opnemen, het minste onderhoud. Het afborstelen van de schoenen, na een training of wedstrijd, is voldoende.
Wij adviseren om leren voetbalschoenen regelmatig goed in te vetten. Op deze manier houd je het leer soepel en blijven jouw schoenen mooi. Doordat de schoenen soepel blijven, blijft de pasvorm en het comfort behouden. Indien de leren schoenen nat geworden zijn, dan raden wij af om deze  bij de kachel of verwarming te laten drogen. Dit kan er voor zorgen dat het leer gaat uitdrogen, barsten of scheuren. Laat jouw voetbalschoenen daarom langzaam opdrogen en vet ze daarna, indien nodig, in.

 

Populaire voetbalschoenen

Binnen ons uitgebreide assortiment hebben we uiteraard een aantal populaire merken en collecties.

Wat we graag willen benoemen is onze aparte categorie met kinder voetbalschoenen. Helemaal gevuld met voetbalschoenen voor kids. De modellen zijn wat uiterlijk betreft gelijk aan de schoenen van senioren, maar tegelijkertijd, en gelukkig voor alle moeders, een stuk goedkoper dan de schoenen voor senioren.

De populairste merken zijn adidas, Nike en Puma. Deze merken vertegenwoordigen een zeer groot deel van de voetbalschoenen die we op de (inter)nationale velden voorbij zien komen.

Voetbalschoenen leer of synthetisch?

Waar je voorkeur ook ligt, bij VoetbalDirect vind je zowel leren als synthetische voetbalschoenen. Gebruik de filters of de volgende links om leren voetbalschoenen of synthetische voetbalschoenen te vinden.

Kleuren voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn tegenwoordig beschikbaar in vele kleuren. Op onze website vind je gemakkelijk je favoriete voetbalschoen in jouw gewenste kleur. Gebruik de filters of onderstaande linkjes:

Voetbalschoen met sok/Voetbalschoenen met sokje

De voetbalschoenen met sok zijn geïntroduceerd in 2014 en sindsdien niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Nike heeft meerdere verschillende modellen voetbalschoenen met een sok eraan. Tegenwoordig vind je de sok terug op de Mercurial, Hypervenom en Magista modellen van Nike. De adidas Predatoradidas Ace en de adidas X hebben de sok ook. Vind gemakkelijk je Nike voetbalschoenen met sok en adidas voetbalschoenen met sok bij VoetbalDirect.

 

Je eigen naam op je voetbalschoenen?

Dit is mogelijk bij VoetbalDirect.
Koop je voetbalschoenen online in onze shop en kies voor onze exclusieve personalisatie service!

Met onze borduurmachine voorzien we je voetbalschoenen van de door jou gewenste naam.

Uiteraard met behoud van garantie!

De borduurservice is al mogelijk vanaf maat 35!


Heb je vragen over voetbalschoenen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in