Aanvoerdersband

16
Naar welke accessoire ben je op zoek?

Aanvoerdersband

Ieder voetbalteam heeft er één: Een aanvoerder. Waar in de jongere teams iedereen aanvoerder wilde zijn, wordt dit naarmate je ouder word steeds minder speciaal. Er zijn natuurlijk verschillende soorten aanvoerders. Aanvoerders die het hele veld over schreeuwen en het hele team op sleeptouw nemen. Maar ook stille krachten met de band om de arm zijn erg belangrijk. Of aanvoerders die misschien in het veld niet zo opvallen, maar de scheidsrechter goed kunnen pleasen en op deze manier de scheidsrechter altijd te vriend houdt. Maar alle aanvoerders hebben één ding met elkaar gemeen: de aanvoerdersband.

VoetbalDirect biedt het grootste assortiment aan aanvoerdersbanden. Van captain banden met felle kleuren tot een aanvoerdersband in de kleuren van de Nederlandse of Belgische vlag. Alles is mogelijk in het assortiment van VoetbalDirect.

Aanvoerdersband kopen

Bij VoetbalDirect bestel je gemakkelijk binnen enkele minuten je nieuwe captain band. Per seizoen verschilt het aanbod echter. Mocht je jouw favoriete captain armband niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je dan verder of kom op een ander moment terug op deze pagina!


Heb je vragen overgehouden over aanvoerdersbanden? Twijfel dan niet, en neem contact op met onze deskundige klantenservice. Dan zullen zij al jouw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden!