adidas Voetbalkleding

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je adidas Voetbalkleding! We hebben het ruimste aanbod adidas Voetbalkleding zodat klanten altijd vinden wat ze zoeken.

Waarom je adidas voetbalkleding bestellen bij VoetbalDirect?

  • Kosteloos retourneren en omruilen!
  • Keuze uit een ruim assortiment!
  • Laagste prijs garantie!

Wedstrijd of training? Kies voor adidas Voetbalkleding

Met het brede assortiment van adidas heb je voetbalkleding voor iedere gelegenheid in je kast hangen. Trainingspakken, shirts, shorts, sokken, adidas trainingsbroeken, vesten, adidas trainingsjacks en andere kledingartikelen van adidas voor zowel je trainingen als je wedstrijden vind je bij VoetbalDirect. Binnen de adidas kledingcollectie zijn er verschillende stijlen die aansluiten bij jouw wensen. Zo beschikken we over een groot aantal sokken in verschillende kleuren zodat je deze kunt matchen met je outfit.

adidas Essentials, Alphaskin en meer collecties

adidas heeft vele collecties. Zo is de adidas Essentials collectie een verzameling kleding die elke sporter zou moeten hebben. Naast de Essentials vind je ook thermokledinglijn van adidas, de adidas Alphaskin, in onze webshop. De adidas Z.N.E. is gemaakt om sporters een premium comfort te geven. Daarnaast heb je ook nog de teamlijn adidas T16. De teamlijn is perfect voor gehele voetbalteams om ook een eindheid te vormen buiten het veld. 

Technologieën in de adidas voetbalkleding

Dankzij verschillende technologieën en de keuze voor het beste materiaal ervaar je met de voetbalkleding van adidas altijd veel comfort. De Climacool technologie zorgt ervoor dat je kleding ademt en je zodoende, ook tijdens de warme dagen, koel en droog blijft. Door het lage gewicht van de kleding draag je minder ballast mee wat je beweeglijker maakt. Daarnaast heeft adidas veel kleding met Mesh inzetten die zorgen voor extra ventilatie.

adidas voetbalkleding
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk adidas Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 593

Filteren
Zoek je een broek met rits of zonder rits?

Producten 1-30 van 593

Filteren