Real Madrid Shirt, Real Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Real Madrid trainingspak, Real Madrid voetbalshirt of het complete Real Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende Real Madrid shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Real Madrid.

adidas is dit jaar weer de leverancier van de Real Madrid 2020 collectie. Real Madrid en adidas werken als sinds 1998 samen en hebben een contract tot 2028. Samen hebben zij vele successen behaalde en gaan zij in 2020 weer voor de prijzen.

Real Madrid Shirt

De collectie Real Madrid shirts bestaan uit wedstrijdshirts en Real Madrid Trainingsshirts. De shirts van Real Madrid vind je na release, vlak voor het begin van het nieuwe seizoen, altijd online bij VoetbalDirect. Bedruk jouw Real Madrid shirt met onze ShirtID optie, en maak jouw Real Madrid shirt uniek.

Het Real Madrid thuisshirt is traditioneel wit, ook het Real Madrid Thuisshirt 2020 is dus weer wit. Het thuisshirt heeft verder gouden details. De laatste keer dat de wit-goude combinactie werd gemaakt won Real de competitie en de Supercopa. Met dit Real Madrid thuisshirt gaan zij met de nieuwe aankopen weer voor het kampioenschap.

Naast het Real Madrid tenue heeft Real Madrid uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Real Madrid heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Real Madrid buiten het eigen stadion afwerkt. Het Real Madrid uitshirt 2020

Het 3rd kit van Real Madrid wordt gedragen in uitwedstrijden van de Champions League en wanneer de andere twee shirts niet gecombineerd kunnen worden met de kleur van de tegenstander. Het Real Madrid 3rd shirt heeft een opvallende kleur en dat symboliseert de ambitie en vooruitstrevende visie van de club. Support jij Real Madrid in de Champions League met de nieuwe Real Madrid 3rd shirt 2020?

Real Madrid Shirt 2020

Het nieuwste shirt van Real Madrid voor het seizoen 2019-2020 vind je na release altijd online bij VoetbalDirect. Het Real Madrid shirt 2020 wordt gedragen tijden officiële wedstrijden van Real Madrid. Er komt altijd een thuisshirt, uitshirt en een 3rd shirt beschikbaar voor Real Madrid. Er komen altijd drie soorten voetbalshirts uit voor Real Madrid, omdat deze club ook Europees voetbal speelt.

Real Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Real Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Real Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken van Real Madrid bestaan uit een Real Madrid top en een Real Madrid Trainingsbroek. De Real Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Real Madrid elk jaar uitbrengt. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Real Madrid trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Real Madrid Trainingspak 2020

De nieuwste Real Madrid Trainingspakken vind je eenvoudig bij VoetbalDirect. De Real Madrid Trainingspak 2020 is al beschikbaar in de felblauwe kleuren en voor het nieuwe seizoen komen er weer nieuwe Real Madrid trainingspakken online bij VoetbalDirect. De Real Madrid Trainingspak 2020 vind je online bij VoetbalDirect en wordt gedragen in het seizoen 2019-2020 door de spelers van Real Madrid. 

Real Madrid Tenue

Het Real Madrid tenue bestaat uit een Real Madrid shirt, short en eventueel sokken. Je kunt het Real Madrid thuistenue, uittenue en training samenstellen. Het Real Madrid tenue voor thuiswedstrijd is helemaal wit! De artikelen die bij elkaar horen voor een outfit staan bij elkaar in de Real Madrid Fanshop. 

Real Madrid Training Top 

Een Real Madrid trainingtop is heerlijk om in te trainen en kan gemakkelijk gecombineerd worden met een Real Madrid trainingsbroek. Een Real Madrid trainingtop krijgt elk jaar verschillende kleuren en deze zijn indien op voorraad online te verkrijgen bij VoetbalDirect. De trainingtops van grote clubs worden steeds populairder dit geldt ook voor de Real Madrid trainingtop. Dus wees er snel bij om jouw favoriete kleur te pakken te krijgen. 

Over Real Madrid

Real Madrid werd opgericht op 6 maart 1902 en ontving in 1920 het predikaat “Real”, wat koninklijk betekend. De volledige naam van de club luidt Real Madrid Club de Fútbol. Zoals de naam al aangeeft is de club gevestigd in Madrid (Spanje). Door veel voetballiefhebbers wordt Real Madrid bestempeld als de beste club van de 20eeeuw!

 

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Real Madrid Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Real Madrid Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 57

Pagina
Filteren
 1. - 26%
 2. - 7%
 3. - 18%
 4. - 26%
 5. - 19%
 6. - 18%
 1. - 45%
 2. - 35%
 3. - 41%
 4. - 27%
 5. - 38%
  adidas Real Madrid Thuis Shirt
  adidas Real Madrid Thuis Shirt
  Vanaf € 54,95 Normale prijs € 90,00
 6. - 28%
 1. - 28%
 2. - 20%
 3. - 20%
 4. - 20%
 1. - 15%
 2. - 40%
 3. - 50%
 4. - 37%
  adidas Real Madrid Thuis Short
  adidas Real Madrid Thuis Short
  Vanaf € 24,95 Normale prijs € 40,00
 5. - 50%
 6. - 44%
  adidas Real Madrid Uit Shirt
  adidas Real Madrid Uit Shirt
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 90,00
 1. - 57%
 2. - 50%
  adidas Real Madrid Uit Short
  adidas Real Madrid Uit Short
  Vanaf € 19,95 Normale prijs € 40,00
 3. - 50%
 4. - 50%
 5. - 46%
 6. - 44%
Selecteer een eigenschap

Producten 1-30 van 57

Pagina
Filteren