Derbystar Voetbal

De Derbystar voetbal is een populaire bal in de voetbalwereld. Derbystar voetballen worden al jarenlang gebruikt in de Eredivisie, Jupiler League, Tweede en Derde Divisie in Nederland. Vanaf het seizoen 2018-2019 zullen de voetballen van Derbystar ook in de Bundesliga en de 2. Bundesliga gebruikt worden. De Derbystar voetballen zijn daarnaast ook erg populair in de amateurvoetbalwereld. Zo gebruiken vele clubs de verschillende modellen Derbystar ballen voor zowel de senior- als jeugdteams. VoetbalDirect heeft van verschillende silo's meerdere modellen. Verschillende Derbystar silo's zijn bijvoorbeeld Derbystar Brillant, Derbystar Classic en Derbystar Solaris. Deze ballen immens populair in Nederland en worden volop gebruikt in het amateurvoetbal. Zowel de jeugd als de senioren spelen veelal met de Derbystar ballen.

Bij VoetbalDirect bestel je eenvoudig en snel jouw Derbystar bal. Wil je meerdere ballen voor jouw team en voor jezelf? Dat is zeker mogelijk en nog extra voordelig ook! Heb jij vragen over de Derbystar ballen of wil je meer weten over het kopen van grotere aantallen? Contact dan de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Derbystar voetbal per type veld

VoetbalDirect heeft voor alle soorten ondergronden voetballen van Derbystar. De meest gebruikte voetbal is toch de bal voor grasvelden, maar de Derbystar ballen voor kunstgrasvelden worden ook steeds meer gebruikt door de vele kunstgrasvelden in Nederland. Verder heeft VoetbalDirect ook Derbystar zaalvoetbal ballen te koop voor de zaalvoetbal liefhebber en voor de warme zomerdagen is er indien op voorraad een Derbystar strandsoccerbal te verkrijgen! Als laatste heb je de Derbystar straatvoetballen en miniballen!

Derbystar voetbal maat 5

Derbystar ballen vind je in verschillende maten, maar welke maat heb jij nodig? Dit hangt volledig af van de situatie. Wanneer je op zoek bent naar een bal voor volwassenen, dan kom je bijna altijd uit bij maat 5. Ben jij echter op zoek naar een geschikte bal voor in de zaal, dan is maat 4 de beste keuze, ook voor volwassenen. Maat 4 ballen worden ook gebruikt voor voetballers in de leeftijdscategorie tussen 7 en 10 jaar oud. Maat 3 wordt gebruikt voor de jongste jeugdvoetballers en miniballen zijn vooral geschikt voor recreatief gebruik, voor zowel jong als oud. Een minibal is ideaal om bijvoorbeeld je techniek mee te oefenen, omdat dit lastiger gaat met een kleine bal. Op campings zie je ook vaak de mini bal voorbij komen.

Derbystar straatvoetbal

Straatvoetbal is en blijft populair, met name onder jongeren. Een straatvoetbal moet aan andere eisen voldoen dan de ballen die zijn gemaakt voor gras of kunstgras, omdat een bal op straat stukken sneller slijt. De Derbystar straatvoetbal is daarom ook gemaakt van extra slijtvast materiaal, wat er voor zorgt dat de bal langer meegaat.

Derbystar classic

De bekende Derbystar classic ballen zijn een begrip in het amateurvoetbal in Nederland. De kans is groot dat deze ballen ook bij jouw vereniging worden gebruikt. De bal voldoet aan de vereisten van de KNVB.

Waar koop ik een derbystar voetbal?

Een nieuwe derbystar bal koop je uiteraard bij VoetbalDirect. Je kunt een bal los bestellen, maar je kunt ook grote aantallen bestellen voor een vereniging. Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw nieuwe Derbystar bal? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Wat is de beste derbystar voetbal?

Dit is afhankelijk van waar je de bal voor gebruikt. Voor een straatvoetballer is de Derbystar straatbal de beste, wanneer je actief bent in de zaal kun je het beste een zaalvoetbal kiezen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hoe duur is een Derbystar bal?

De prijs van een Derbystar bal varieert sterk, afhankelijk ook van wat voor bal je zoekt. De goedkoopste bal begint al bij €10, de duurste variant kan oplopen naar €150,-. De meeste ballen vallen echter in de prijsklasse van tussen de €20 en €50.