Portugal Shirt, Portugal Trainingspak

In de Portugal Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel een Portugal shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete tenue van Portugal! Daarnaast kun je een jouw favoriete Portugal Trainingspak zelf samenstellen.

De Portugese Voetbalbond brengt in samenwerking met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe fanshop collectie uit voor het Portugese voetbalelftal. Dit gebeurt meestal voor een eindtoernooi. De Portugezen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in de twee jaar durende kwalificatiereeks voor het volgende eindtoernooi. De collectie bestaat meestal uit Portugal Trainingswear, Portugal voetbalshirts, Portugal Tenues en Portugal trainingspakken. 

EK 2020

Portugal heeft zich na een ietwat moeizame kwalificatiereeks weten te plaatsen voor het EK 2020 door als tweede te eindigen achter Oekraïne. Toch zal de 'Seleção das Quinas' met het nodige zelfvertrouwen naar het EK van 2020 afreizen. De ploeg van bondscoach Fernando Santos komt namelijk als regerend Europees Kampioen naar het EK en ze zullen er onder leiding van aanvoerder en topscorer Cristiano Ronaldo alles aan doen om die titel deze zomer te prolongeren!

Portugal Shirt

In de Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Portugal voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Portugal thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. De traditionale donkerrode kleur is altijd het thuisshirt van Portugal. Het Portugal Uitshirt is verschilt elke release van design en kleur,  het shirt van het gewonnen EK 2016 was bijvoorbeeld lichtgroen.

De Portugal Trainingsshirts zijn ook verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Deze trainingsshirts worden gedragen op trainingen en tijdens de warming-up van wedstrijden.

Alle Portugal shirts zijn te vinden in de Portugal Fanshop van VoetbalDirect en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw Portugal voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Portugal Trainingspak

Een Portugal Trainingspak kun je gemakkelijk en snel bestellen in de Portugal Fanshop van van VoetbalDirect. Het trainingspak is afkomstig uit de Squad silo. De Squad serie is comfortabel door het stretchmateriaal en dat geeft speler optimaal draagcomfort. Het Portugal Trainingspak is online te kopen in junior en senior maten. Naast een volledig trainingspak kun je ook een Portugal drill-top en Portugal trainingsbroek uit de Squad serie los van elkaar selecteren. Selecteer deze producten één voor één met de juiste maat en je hebt een eigen Portugal Squad Trainingspak samengesteld.

Naast de Portugal Squad trainingspakken bevinden zich ook duurdere prijspunten van de Portugal trainingspakken in ons assortiment namelijk het Portugal Techfleece Trainingspak en het Portugal Strike Trainingspak. Door een Portugal techfleece windrunner met de Portugal techfleece pant te combineren, maak je een eigen Portugal Techfleece Trainingspak. Techfleece is zeer licht, maar biedt toch veel warmte door het techfleece materiaal. De Portugal Strike Trainingspak is afkomstig uit de Strike Serie en is samen te stellen door een Portugal Strike drill-top te combineren met een Strike pant. De Strike Serie collectie is gemaakt van super licht VaporKnit materiaal, dit materiaal beweegt met de speler mee en biedt optimale ventilatie en comfort.

In de Portugal Fanshop staan de artikelen die bij elkaar passen naast elkaar zodat je gemakkelijk je trainingspak van Portugal kunt samenstellen.

Portugal Tenue

Een Portugal tenue kun je zeer gemakkelijk samenstellen door een Portugal shirt te selecteren met een Portugal short en Portugal kousen. Zo kun je een Portugal tenue thuis selecteren, maar ook een Portugal uittenue en trainingstenue samenstellen. Selecteer bijvoorbeeld het Portugal thuisshirt met Portugal thuisshort en kousen, en jouw Portugal thuistenue is helemaal compleet. Perfect om mee te trainen of om Portugal naar een overwinnening te schreeuwen tijdens een belangrijke wedstrijd in een eindtoernooi. Deze Portugal tenues zijn online te kopen in kindermaten en in senior maten.  

Historie Portugees Voetbalelftal

Het Portugees elftal heeft de bijnaam Selecao das Quinas en speelde zijn eerste interland in 1921 tegen Spanje. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Drie jaar later boekte het zijn eerste overwinning. Er zijn goede resultaten gehaald sindsdien zo is er in 1966 een derde plaats behaald op een WK en werd het in 2016 winnar van het EK. Bekende spelers van Portugal zijn Eusébio, Luis Figo, Rui Costa en Cristiano Ronaldo. 

Portugal Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Portugal Verwijder dit artikel

10 producten

Filteren

10 producten

Filteren