Portugal Fanshop

Aanbevolen:

Portugal Shirt, Portugal Trainingspak

In de Portugal Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel een Portugal shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete tenue van Portugal! Daarnaast kun je een jouw favoriete Portugal Trainingspak zelf samenstellen.

De Portugese Voetbalbond brengt in samenwerking met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe fanshop collectie uit voor het Portugese voetbalelftal. Dit gebeurt meestal voor een eindtoernooi. De Portugezen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in de twee jaar durende kwalificatiereeks voor het volgende eindtoernooi. De collectie bestaat meestal uit Portugal Trainingswear, Portugal voetbalshirts, Portugal Tenues en Portugal trainingspakken. 

Portugal Shirt

In de Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Portugal voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Portugal thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. De traditionale donkerrode kleur is altijd het thuisshirt van Portugal. Het Portugal Uitshirt is verschilt elke release van design en kleur,  het shirt van het gewonnen EK 2016 was bijvoorbeeld lichtgroen. De Portugal Trainingsshirts zijn ook verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Deze trainingsshirts worden gedragen op trainingen en tijdens de warming-up van wedstrijden. Alle Portugal shirts zijn te vinden in de Portugal Fanshop van VoetbalDirect en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw Portugal voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Portugal Thuisshirt 2022-2024

Het thuisshirt is geïnspireerd op de wapperende Portugese vlaggen van fans in het stadion. Het shirt heeft de rode en groene kleur van de vlag in een diagonaal design. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals en op de achterzijde staat een print van de Esfera Armilar, het wapen van Portugal.

Portugal Uitshirt 2022-2024

Het uitshirt is gebroken wit met een horizontale baan in de kleuren van de vlag en het thuisshirt. Het shirt heeft verder donkerblauwe details en dat in combinatie met gebroken wit is een verwijzing naar de kustlijn van Portugal. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Portugal Tenue

Naast de wedstrijdshirts kun je er ook voor kiezen om het hele tenue te bestellen. De tenues vind je ook in onze fanshop zolang de voorraad strekt en bestaan uit het thuis- of uitshirt, de bijbehorende short en sokken. Ben je liever iets goedkoper uit, kies dan voor het trainingsset van Portugal. Deze bestaat uit een trainingsshirt en trainingsshort en bevat dus geen sokken. Het trainingsset gebruiken de spelers om in te trainen wanneer het te warm is voor een trainingspak.

Portugal Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts en tenues vind je in onze Portugal fanshop ook de trainingspakken die erg populair zijn onder supporters. De trainingspakken komen in dezelfde stijl als de wedstrijdkleding en bestaan uit een training top en een trainingsbroek. Er zijn ook verschillende type trainingspakken. De Strike trainingspakken zijn het populairst, deze trainingspakken zijn ideaal om in te trainen maar ook zeker om te dragen in je vrije tijd. De Elite trainingspakken zijn iets duurder en zijn optimaal gemaakt om in te trainen, deze trainingspakken dragen de spelers van Portugal ook tijdens hun training. De Travel trainingspakken dragen de Portugese spelers tijdens hun vrije tijd, bijvoorbeeld als ze tijdens het WK in het hotel zijn en geen wedstrijd hoeven te spelen. Alle trainingspakken zijn ook verkrijgbaar voor kids, zolang de voorraad strekt.

Historie Portugees Voetbalelftal

Het Portugees elftal heeft de bijnaam Selecao das Quinas en speelde zijn eerste interland in 1921 tegen Spanje. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. Drie jaar later boekte het zijn eerste overwinning. Er zijn goede resultaten gehaald sindsdien zo is er in 1966 een derde plaats behaald op een WK en werd het in 2016 winnar van het EK. Bekende spelers van Portugal zijn Eusébio, Luis Figo, Rui Costa en Cristiano Ronaldo.