Nike Premier

7
Kies een doelgroep

Nike Premier Voetbalschoenen

Nike Premier kopen

De Nike Premier is het klassieke tijdloze model van Nike. Nike heeft deze premier schoen ontwikkeld om te concurreren met de klassieke modellen van de concurrenten. Bekende spelers als Romario liepen op de Nike Premier. De schoen is niet alleen tijdloos, maar heeft ook een uitstekende pasvorm. De Nike Premier is een exclusief product die niet elk seizoen opnieuw wordt uitgebracht. Dit in tegenstelling tot de andere Nike collecties.

Nike Premier FG, SG en andere modellen

De Nike Premier FG is de klassieke Nike voetbalschoen voor natuurgras. De Nike Premier SG(Soft Ground) heeft speciale lange noppen om meer grip te hebben in drassige velden. De Nike Premier voetbalschoen is ideaal voor speler die niet per se het nieuwste model hoeft te hebben en op zoek is naar een degelijke klassieke voetbalschoen.

Nike Premier Black en andere special editions

Eens in de tijd lanceert Nike weer een speciale editie van de Nike Premier. Zo kwam begin 2017 de Nike Premier Black Edition en de Nike Premier White Edition op de markt. Deze volledige zwarte of witte Nike Premier voetbalschoenen waren erg populair en dus snel uitverkocht. Houd onze website goed in de gaten voor speciale Nike Premier voetbalschoenen!

Nike Premier Sala

De Nike Premier Sala is een populaire indoor voetbalschoen uit de Nike Premier collectie. De Premier Sala heeft een mooi prijspunt en daarom is het een populaire zaalschoen geworden uit de Premier Silo van Nike