Nike Mercurial Voetbalschoenen

De nieuwste collectie Nike Mercurial voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Mercurial is speciaal ontworpen voor spelers met explosieve snelheid. Deze schoen wordt daarom niet voor niets gedragen door wereldtoppers als Mbappé, Ronaldo en Lieke Martens. Deze wereldsterren laten elke verdediger de hielen zien met de Mercurial voetbalschoen.

De Nike Mercurial werd voor het eerst gelanceerd in 1998. Geïnspireerd en speciaal ontworpen voor de Braziliaanse superster van dat moment: Ronaldo. Hij droeg deze schoenen voor het eerst op het Wereldkampioenschap van 1998 in Frankrijk. De Nike Mercurial lijn bestaat nu uit twee soorten NIke Mercurial schoenen, namelijk de Mercurial Superfly en de Mercurial Vapor.

Nike Mercurial Series

Nike Mercurial Series bestaat uit twee modellen, namelijk de SuperFly en de Vapor. De Mercurial Superfly is met sok en de Mercurial Vapor is zonder sok. 

Nike Mercurial Superfly

De Mercurial Superfly is een voetbalschoen uit de Mercurial Series en altijd verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Mercurial Superfly is een Mercurial voetbalschoen met sok. Deze sockfit geeft extra stabiliteit bij het maken van acties. De Mercurial Superfly is gemaakt van licht materiaal en gemaakt voor de vliegensvlugge aanvaller! De Superfly is in diverse kleuren te verkrijgen, dit hangt af van de campagne die Nike voert op dat moment.

Nike Mercurial Vapor

De Mercurial Vapor is een voetbalschoen uit de Mercurial Series en altijd verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De Mercurial Vapor is een Mercurial voetbalschoen zonder sok. De Mercurial Vapor is extreem licht en gemaakt voor de vliegensvlugge aanvaller! De Vapor is in diverse kleuren te verkrijgen, dit hangt af van de campagne die Nike voert op dat moment.

Nike Mercurial kids en dames

Nike Mercurial voetbalschoenen zijn beschikbaar voor jong en oud, vandaar dat ook de Nike Mercurial erg populair is.Kinderen die graag met Nike voetballen, vinden de Nike Mercurial een mooi voetbalschoen. De Mercurials voor heren zijn ook goed te dragen voor dames. De schoen is licht en smal van pasvorm, dus prima voor dames voetbal. Daarnaast is er voor de jeugd ook een assortiment aan Mercurial voetbalschoenen te vinden. De Nike Mercurial junior vind je door te filteren op doelgroep junior.

Mercurial Prijspunten

De Mercurial silo bestaat uit verschillende modellen voor heren en kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Mercurial voetbalschoenen met een hoger prijspunt zal dan ook meer technologieën bevatten dan de goedkopere variant. Hieronder vind je de modellen gerangschikt van instapmodel tot het topmodel:

  • Nike Mercurial Club
  • Nike Mercurial Academy
  • Nike Mercurial Pro
  • Nike Mercurial Elite

De Nike Mercurial Pro mag gezien worden als de meest populaire model. Deze is ideaal voor de fanatieke amateurvoetballer die niet het topmodel wilt, maar één prijspunt lager. Het topmodel wordt gedragen door de spelers. 

In de Mercurial silo zijn er natuurlijk ook verschillende typen zolen. De Nike Mercurial Kunstgras is speciaal ontworpen voor kunstgras, de MG zool voor kunstgras en natuurgrasvelden, de FG zool zijn bedoeld voor de stevige natuurgrasvelden. De Nike Mercurial SG schoenen zijn Mercurial schoenen speciaal gemaakt voor de drassige velden.  Daarnaast zijn er natuurlijk ook Nike Mercurial zaalvoetbalschoenen beschikbaar binnen de Mercurial-lijn. De Nike Mercurial zaalvoetbalschoenen hebben speciale non-marking zolen en zijn erg populair bij de zaalvoetballers. 

Mercurial CR7 voetbalschoen 

De Nike CR7 Mercurial is gemaakt voor en met Ronaldo en is een populaire Mercurial voetbalschoen en is speciaal gemaakt voor Cristiano Ronaldo. Die dankzij zijn favoriete nummer 7 en zijn voorletters een eigen silo heeft met de afkorting CR7. Alle Ronaldo voetbalschoenen zie je één overzicht als je filter op speler Ronaldo!

Zwarte Nike Mercurial en nog meer kleuren

De Mercurial lijn heeft diverse kleuren, dit hangt af van de campagne die op dat moment gevoerd wordt. Zo is er wel is een blauwe Nike Mercurial en een Gele Nike Mercurial geweest. De Zwarte Nike Mercurial is vaak online verkrijgbaar en erg populair bij een groot aantal voetballers.

Technologieën Mercurial

Nike heeft in de Mercurial collectie verschillende technologieën gebruikt. Hierdoor voldoet de Mercurial zo goed aan de behoefte van de wereldtoppers. De Mercurial voetbalschoen wordt voornamelijk gedragen door spelers die over een enorme snelheid beschikken. Hier heeft Nike dan ook veel aandacht aan besteed. De Nike Mercurial voetbalschoenen zijn namelijk de lichtste Nike voetbalschoenen die er zijn! Daarnaast zit de Mercurial schoen strak om je voet waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Mede door deze twee geweldige eigenschappen merk je haast niet dat je schoenen draagt! Natuurlijk heeft de Mercurial ook een eigen, originele noppenconstructie. Deze innovatieve noppenconstructie is minimalistisch en licht van gewicht, alles om de snelheid te bevorderen van de speler. De huidige Mercurials hebben de volgende innovatieve technologieën:

  • All Conditions Control (ACC): deze technologie zorgt voor behoud van balcontrole en gevoel ongeacht de weersomstandigheden.
  • FlyKnit: materiaal op de bovenzijde die naadloos aansluit op de huid voor een optimaal contact met de bal.
  • Mercurial 360 graden pasvorm: deze technologie bestaat uit FlyKnit materiaal en een inlegzool met interne structuur. Deze twee elementen zorgen ervoor dat de voet zich volledig omsluit als een tweede huid. Zodra je voet gaat slippen in je schoen, gaat dat ten koste van je snelheid en controle. Door deze technologie blijft je voet goed strak in je schoen zitten.
  • Nike Skin: deze upper is super licht en zorgt met speciale techniek voor meer balgevoel.


Tijdens het wereldkampioenschap van 2014 in Brazilië kwam Nike met iets totaal nieuws: De zogenaamde FlyKnit. Dit sokje zag er op het begin ietwat gek uit, maar is nu niet meer weg te denken bij de Mercurial silo. Deze Flyknit constructie zorgt voor de ultieme pasvorm omdat de schoen naadloos aansluit op de huid.


Nike Mercurial
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn Mercurial Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 111

Filteren
Kies een pasvorm?
Kies een eigenschap?
Wat voor materiaal zoek je?

Producten 1-30 van 111

Filteren