Galatasaray Shirt, Galatasaray Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Galatasaray trainingspak, Galatasaray shirt of het complete Galatasaray tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Galatasaray.

Waarom je Galatasaray trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

 • Kosteloos retourneren en omruilen!
 • Keuze uit een ruim assortiment!
 • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Galatasaray

Galatasaray is een Turkse voetbalclub uit Istanbul. De club werd in 1905 opgericht door Ali Sami Yen, één van de Turkse studenten van het Galatasaray Lyceum in Istanbul. In het begin voetbalde de groep in het geheim buiten school om, omdat de school bang was voor machthebbers die het af zouden keuren. Galatasaray speelt haar thuiswedstrijden sinds 2011 in de Türk Telecom Arena. Het stadion is vernoemd naar de hoofdsponsor Türk Telecom en biedt plaats aan ruim 50.000 toeschouwers.

Met 20 landstitels op zak mag Galatasaray zich de recordkampioen van Turkije noemen. Aartsrivaal en stadsgenoot Fenerbahce volgt op minimale afstand met 19 titels. Ook heeft Galatasaray Europese successen geboekt. In 2000 werden zowel de UEFA Cup en de UEFA Super cup gewonnen.

Galatasaray is een club met een rijke historie. Tal van nationale, maar ook zeker internationale helden hebben het rood/gele tenue van Galatasaray om de schouders gedragen. Spelers als Arda Turan, Selçuk Inan en Wesley Sneijder hebben vele wedstrijden de sterren van de hemel gespeeld voor de club uit Istanbul.

Galatasaray Shirt

Het traditionele Galatasaray shirt koop je eenvoudig en snel in de Galatasaray fanshop van VoetbalDirect. Het Galatasaray thuisshirt bestaat uit de tinten oranje en rood en wordt gemaakt door Nike. Elk jaar weer weet Nike fans en de voetbalwereld te verassen met een modern design voor Galatasaray. Sinds 2016 is vastgoedbedrijf NEF hoofd- en shirtsponsor van Galatasary. Het logo is terug te vinden op het shirt en andere kledingartikelen uit de Galatasaray collectie.

Galatasaray Trainingspak

De trainingspakken van Galatasaray worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Galatasaray trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Galatasaray trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Galatasaray elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Galatasaray elk jaar uit met de release van de Galatasaray shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Galatasaray trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

 

Galatasaray Trainingspak 2019 & Galatasaray Trainingspak 2018

Het nieuwe Galatasaray Trainingspak 2019 zal gedragen worden in het seizoen 2019-2020 en komt richting het nieuwe seizoen online bij VoetbalDirect. Het Galatasaray Trainingspak 2018 is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dit Galatasaray trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Galatasaray Uitshirt

Naast het Galatasaray tenue heeft Galatasaray uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Galatasaray heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Galatasaray buiten het eigen stadion afwerkt.

Galatasaray Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Galatasaray Verwijder dit artikel

21 producten

Filteren
 1. - 16%
 2. - 20%
  Nike Galatasaray Fleece Hoodie
  Nike Galatasaray Fleece Hoodie
  Vanaf € 51,95 Normale prijs € 65,00
 3. - 23%
  Nike Galatasaray Fleece Hoodie
  Nike Galatasaray Fleece Hoodie
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 65,00
 4. - 29%
 5. - 46%
  Nike Galatasaray Pre-Match Top
  Nike Galatasaray Pre-Match Top
  Vanaf € 31,95 Normale prijs € 60,00
 1. - 25%
 2. - 50%
  Nike Galatasaray Thuis Short
  Nike Galatasaray Thuis Short
  Vanaf € 19,95 Normale prijs € 40,00
 3. - 27%
 1. - 50%
 2. - 72%
 3. - 40%
 4. - 41%
 5. - 29%
 6. - 25%
Selecteer een kleur
 1. - 30%
 2. - 40%
  Nike Galatasaray H86 Cap Kids
  Nike Galatasaray H86 Cap Kids
  Aanbiedingsprijs € 11,95 Normale prijs € 20,00
 3. - 20%
  Nike Galatasaray H86 Cap
  Nike Galatasaray H86 Cap
  Aanbiedingsprijs € 19,95 Normale prijs € 25,00

21 producten

Filteren