Welke sport bh heb ik nodig tijdens het voetballen? Wij helpen je kiezen.

Een goed passende en comfortabele sport-bh zorgt ervoor dat jij onbezorgd op het veld staat! Door de krachtige en snelle bewegingen op het veld is een goede sport-bh absoluut geen overbodige luxe.  Een sport-bh is comfortabeler dan een normale bh en zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid behoudt.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een sport bh?

Iedere vrouw is uniek en dus het is van belang dat jij een sport bh koopt die past bij jouw wensen en je de benodigde ondersteuning biedt. Wij leggen je de verschillen uit tussen de soorten bh’s uit en helpen je kiezen uit het brede aanbod van sport bh’s.

High, medium of low support, wat heb ik nodig tijdens het voetballen?

Welk level support / welke mate van ondersteuning je nodig hebt tijdens het voetballen hangt af van de intensiteit en de grootte van je borsten. Over het algemeen raden we voor voetbalsters een sport bh aan met high impact ondersteuning. Tijdens het rennen hebben je borsten met al het schudden en bewegen heel wat te verduren en dat staat al je goede prestaties in de weg.

High support

Low Support

Bij low support biedt een sport bh lichte ondersteuning. Deze bh draag je bij activiteiten met lage intensiteit. Ideaal wanneer je een dag niet loopt, maar wel gaat wandelen, een core-training of yoga-les volgt.
High support

Medium Support

Sport bh's met gemiddelde ondersteuning zijn geschikt voor activiteiten met een gemiddelde intensiteit, zoals een langzame duurloop. Wanneer je kleinere borsten hebt kun je deze sport bh ook dragen tijdens het voetballen.
High support

High Support

Dit level van support biedt bij uitstek de perfecte ondersteuning tijdens het voetballen. Dankzij de hoge mate van ondersteuning worden schokken perfect opgevangen en blijven je borsten comfortabel en stevig op zijn plek.
Wel of geen verstelbare bandjes?

Met verstelbare bandjes maak je de sport bh perfect op maat. Dit is vooral fijn wanneer je een grotere cupmaat hebt of houdt van een strakke fit. Sport bh's zonder verstelbare banden zijn er in racerback- of crossbackmodel, waardoor afzakkende bandjes verleden tijd zijn.

Bh's zonder verstelbare bandjes

Geen verstelbare bandjes

Kies je voor een sport bh zonder verstelbare bandjes, zoals bij het racerback-model dan geniet je vaak van net iets meer bewegingsvrijheid rondom de schouders en heb je geen last van drukkende sluitingen en clipjes op de huid.
Bh's met verstelbare bandjes

Verstelbare bandjes

Met verstelbare bandjes maak je de bh zo los of strak als jij fijn vindt. Diverse modellen zijn uitgerust met een extra clipje waarmee je de bh in een handomdraai omtovert tot een crossback-model
Bh zonder rugsluiting

Pullover model

Veel sport bh’s hebben geen sluiting, maar een elastische band. Dit pullover model met elastische band houdt de bh en je borsten stevig op zijn plek
Brafinder met rugsluiting

Haak- en oogsluiting

Sport bh's met haak- en oogsluiting kun je gemakkelijk bijstellen naar de perfecte pasvorm. Dit is zeker handig wanneer je grotere borsten hebt.
Bekijk al onze sport bh's voor het voetballen

/
Bekijk het assortiment