AC Milan Fanshop

22
Welke club zoek je?

AC Milan Shirt, AC Milan Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel jouw AC Milan trainingspak, shirt of  trainingsbroek! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit, thuis en 3rd, trainingspakken en overige AC Milan trainingswear.

AC Milan shirt

Bij VoetbalDirect vind je een uitgebreid assortiment shirts van het Italiaanse AC Milan. De club speelt al jarenlang op het hoogste niveau in Italië in de competitie Serie A. Vind jouw favoriete AC Milan shirt in onze webshop. In de fanshop vind je het AC Milan shirt 2024 waarin de spelers hun wedstrijden spelen. Zowel het thuisshirt, uitshirt en zelfs het 3rd shirt is beschikbaar bij VoetbalDirect. De club speelt sinds de oprichting in het rood/zwarte AC Milan shirt thuis. Deze kleuren zijn terug te vinden in het clubembleem. Daarnaast is de bijnaam i Rosseneri, wat ‘De rood-zwarten´ betekent, afgeleid van de clubkleuren van AC Milan. De shirtsponsor is PUMA en de hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is Fly Emirates, een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten.

AC Milan Thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt heeft voor dit seizoen niet meer de traditionele zwart met rode verticale banen die we al jaren gewend waren in het thuisshirt van AC Milan. Zwart en rood, de clubkleuren van AC Milan, zijn uiteraard nog wel de twee kleuren die terugkomen in het shirt. De print die in het shirt verwerkt zit staat symbool voor de energie die de stad Milaan met zich meebrengt. Het shirt heeft verder een V-hals.

AC Milan Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van AC Milan is net als vorig jaar voornamelijk wit en heeft een chique uitstraling, wat hoort bij een club uit de modestad Milaan. Het shirt bevat een print van golvenen dat is een verwijzing naar de modehuizen en traditionele patronen van de stad. Verder zit er een zwart met rode verticale baan in zodat ook de clubkleuren terugkomen in het shirt.

AC Milan Tenue 2023-2024

De tenues van dit seizoen zijn ook dit jaar weer volledig verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De tenues bestaan uit een shirt, bijbehorende short en sokken. Van AC Milan zijn het thuistenue, uittenue en 3rd tenue dit jaar weer verkrijgbaar.

Trainingsshirt AC Milan

Train net als de spelers van AC Milan in een van de trainingsshirts. Het Trainingshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De trainingsshirts zijn beschikbaar in diverse kleuren en worden gedragen tijdens de trainingen van AC Milan.

AC Milan shirt bedrukken

Bij VoetbalDirect is het mogelijk om je shirt te laten bedrukken met een naam en nummer naar keuze. Kies voor je eigen naam of voor een AC Milan shirt met Ibrahimovic achterop.

AC Milan Short

Bij VoetbalDirect vind je de AC Milan shorts voor zowel het thuis- als uittenue en de trainingscollectie. Kies je favoriete AC Milan broekje uit en bestel het binnen enkele minuten. De AC Milan shorts zijn geschikt om te dragen tijdens het voetballen of hardlopen, maar het broekje is ook lekker om in de zomer te dragen. De shorts zijn beschikbaar in verschillende kleuren en daarom gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

AC Milan Trainingspak

Bij VoetbalDirect vind je de nieuwste AC Milan trainingspakken. De trainingspakken bestaan uit een vest met rits en een AC Milan trainingsbroek. Gebruik de trainingspak van AC Milan voor, tijdens en/of na de training. Het trainingspak houdt je warm tijdens koude omstandigheden, maar is ook gemakkelijk uit te doen na bijvoorbeeld een warming-up. Het AC Milan trainingspak kan je ook als vrijetijdskleding gebruiken.

AC Milan trainingspak 2023-2024

Het nieuwe Puma AC Milan trainingspak voor het seizoen 2023-2024 vind je altijd bij VoetbalDirect. Het AC Milan Trainingspak zal tijdens de release van de nieuwe AC Milan collectie online verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Het AC Milan Trainingspak 2023-2024 vind je, zo lang de voorrraad strekt, online bij VoetbalDirect.

AC Milan Trainingsbroek

Vind je favoriete AC Milan Trainingsbroek snel en gemakkelijk bij VoetbalDirect. De trainingsbroek met rits beschikt over een handige rits bij de broekspijpen. Hierdoor kan je makkelijk je broek aan en uit doen met je voetbalschoenen aan. In onze webshop vind je de nieuwste AC Milan lange broeken voor jong en oud.

Trainingsjack AC Milan

Scoor je favoriete AC Milan Jack bij VoetbalDirect. In onze webshop vind je meerdere jacks met het AC Milan logo. Kies je gewenste AC Milan jacket en bestel deze binnen enkele minuten.  Er zijn AC Milan Jacks in verschillende kleuren. De clubkleuren van AC Milan zijn rood en zwart en de jacks komen uiteraard ook in deze kleuren. Per seizoen verschillen de kleuren en modellen van de jacks, dus kom gerust een andere keer terug op deze pagina als je favoriete kleur niet beschikbaar is.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.

Over AC Milan

AC Milan is een Italiaanse voetbalclub uit Milaan. De club is opgericht in 1899 door een groep geïmmigreerde Engelse zakenlui als Milan Footbal and Cricket Club. In 1908 scheurde een deel van de leden van AC Milan zich af en richtte zij de voetbalclub Internazionale op. Vandaar dat dit nu de aartsrivaal van í Rosseneri is. AC Milan is één van de meest succesvolle clubs ter wereld en heeft maar liefst 7 keer het miljoenenbal de Champions League gewonnen. In het eigen land Italië is AC MIlan met 18 landstitels één van de grootste clubs van het land. De laatste titel dateert alweer van 2011.

De thuishaven van AC Milan is het Stadio Guiseppe Meazza, ook wel San Siro genoemd. Het stadion wordt gedeeld met stadgenoot en aartsrivaal Internazionale Ondanks dat Guiseppe Meazza een speler was van zowel Internazionale als AC Milan, noemen aanhangers van AC Milan het stadion altijd San Siro. Het stadion is met 80.018 plaatsen één van de grootste stadions van Europa.

AC Milan is een club met een rijke historie. Vele Nederlanders hebben een bijdrage geleverd aan deze overweldigende successen. Denk bijvoorbeeld aan het drietal Marco van Basten, Ruud Gullit en Frank Rijkaard. Maar ook in de jaren die daarna volgenden met Clarence Seedorf, die met AC Milan tweemaal de Champions League veroverde. Naast deze Nederlandse helden zijn er natuurlijk tal van legendes op te noemen die het rood/zwarte AC Milan shirt van i Rosseneri hebben mogen dragen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Paolo Maldini, Allesandro Nesta ,Ricardo Kaká en op dit moment de levende legende Zlatan Ibrahimović.