De nieuwste voetbalschoenen vind je nu online | Gratis ruilen en retourneren

FC Porto Trainingspak, FC Porto Shirt

De nieuwst collectie FC Porto Shirts en FC Porto Trainingspakken zijn natuurlijk te bestellen in de FC Porto shop bij VoetbalDirect.

Waarom je FC Porto trainingspak, FC Porto tenue of FC Porto shirt bestellen bij VoetbalDirect?

 • Kosteloos retourneren en omruilen!
 • Keuze uit een ruim assortiment!
 • Laagste prijs garantie!

FC Porto Shirt

Toen FC Porto werd opgericht bestond het FC Porto tenue uit een wit/blauw shirt, een blauwe shirt en witte sokken. De fan van FC Porto weet dat het thuisshirt eigenlijk nooit echt veranderd is. Het zijn immers de clubkleuren van deze club. Het FC Porto shirt bestel je eenvoudig en snel in onze FC Porto Fanshop.

FC Porto Uitshirt

Het FC Porto uitshirt is door de jaren heen erg verschillend geweest. Shirtsponsor New Balance brengt elk seizoen weer een prachtig FC Porto Uitshirt uit. Het uitshirt heeft vaak een modern uiterlijk. Dit in contrast met het klassieke thuisshirt van FC Porto met het strepenpatroon.

Het FC Porto Trainingspak

Support Fc Porto met een echt FC Porto trainingspak! Dit pak bestaande uit een top en een trainingsbroek vind je in diverse stijlen, indien de voorraad strekt. Het FC Porto trainingspak wordt gedragen tijdens trainingen en in voorbereiding op wedstrijden.

FC Porto Trainingspak 2019

Het nieuwe FC Porto trainingspak voor het seizoen 2019-2020 komt uit zodra de nieuwe collectie van FC Porto bekend is. Het FC Porto Trainingspak 2019 zal dan online verkrijgbaar zijn bij VoetbalDirect.

FC Porto Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs FC Porto Verwijder dit artikel

14 producten

Filteren
 1. NIEUW
 2. NIEUW
 3. NIEUW
 4. NIEUW
 5. NIEUW
 1. NIEUW
 2. NIEUW
 3. NIEUW
 4. NIEUW
 5. NIEUW
 6. NIEUW
Selecteer een kleur
 1. - 58%
 2. - 50%

14 producten

Filteren