RB Leipzig Fanshop

De nieuwste collectie RB Leipzig vind je online in de Red Bull Leipzig Fanshop van VoetbalDirect. Altijd voordelig en direct uit voorraad leverbaar. De Duitse ploeg heeft ook volgend jaar weer een nieuw RB Leipzig shirt thuis en RB Leipzig shirt uit, uitgebracht in samenwerking met de shirtsponsor Nike. Wil jij een RB leipzig voetbalshirt kopen, maar kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen jou graag verder.

RB Leipzig Shirt 

Het RB leipzig shirt 2021 is zodra de release is geweest te verkrijgen bij VoetbalDirect. In het uit en thuisshirt zullen ze de wedstrijden afwerken voor het seizoen 2021-2022. De club uit Leipzig begint steeds meer aanzien te krijgen in Duitsland en hoopt ook dit jaar weer Champions League voetbal te behalen. Het Red Bull Leipzig shirt shop je binnen enkele minuten online bij ons op de website. 

RB Leipzig Trainingspak 

De trainingspakken van RB Leipzig worden gedragen door de sterspelers van de club tijdens trainingen. Het RB Leipzig Trainingspak bestaat uit een trainingstop en een broek met ritszakken zodat je makkelijk je spullen kan opbergen. 

Red Bull Leipzig Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Red Bull Leipzig Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren