Brazilië Shirt, Brazilië Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Brazilië Fanshop het Brazilië shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Brazilië tenue! Ook is het mogelijk om een Brazilië Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Braziliaanse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Braziliaans voetbalelftal. De Brazilianen spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie met onder andere het Brazilië shirt thuis gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Brazilië Shirt

In de Brazilië Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Brazilië shirts online verkrijgbaar namelijk het Brazilië thuisshirt, Brazilië uitshirt en het Brazilië trainingsshirt. Het thuisshirt van Brazilië heeft altijd de traditionele gele kleur. Het Uitshirt van Brazilië kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur.

Naast de Brazilië replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Brazilië Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Brazilië shirts zijn verkrijgbaar in onze Brazilië Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Brazilië voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Brazilië Tenue

Het Brazilië tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen door een Brazilië shirt te combineren met een Brazilië short en Brazilië kousen. Zo kun je het Brazilië tenue voor thuis, uit en training samenstellen. Selecteer bijvoorbeeld het Brazilië thuisshirt met bijpassende thuisshort en kousen en jouw thuistenue is compleet. Ideaal om in te trainen of gewoon om Brazilië aan te moedigen tijdens een eindtoernooi. Deze tenues zijn samen te stellen in senior en junior maten.  

Brazilië Trainingspak Samenstellen

Een Brazilië Trainingspak kun je zelf samenstellen in de Fanshop Brazilië van VoetbalDirect. Combineer een Brazilië trainingsbroek met een Brazilië drill top of Brazilië trui en jij heb je eigen Brazilië pak samengesteld. Het Trainingspak Brazilië koop je voordelig bij VoetbalDirect! 

Historie Braziliaans Voetbalelftal

Het Braziliaans elftal, ook wel de Goddelijke Kanaries genoemd, staat bekend om prachtige samenspel ook wel 'Samba voetbal' genoemd, verwezen naar de Braziliaanse Samba dans. Met dit oogstrelend mooi voetbal zijn er grootse resultaten behaald. Brazilië is het succesvolste land ooit op Wereldkampioenschappen. De Brazilanen hebben als enige nog nooit een WK gemist en deze Cup zelfs al vijf keer gewonnen. De Copa América werd al acht keer gewonnen en de Confederations Cup vier keer. In 2016 werd voor het eerst de goude medaille gehaald op de Olympische Spelen. Deze grootste resultaten hebben ze te danken aan legendarische spelers als Pelé, Ronaldhinho, Neymar, Garrincha, Dunga, Romário, Rivaldo en uiteraard Ronaldo. 

Brazilië Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Brazilie Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.