Engeland Fanshop

Aanbevolen:

Engeland Shirt, Engeland Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Engeland Fanshop het Engeland shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Engeland tenue! Ook is het mogelijk om een Engeland Trainingspak samen te stellen.

Om de twee jaar komt de Engelse Voetbalbond en de officiële kledingsponsor Nike met een nieuwe kledingcollectie voor het Engelse voetbalelftal. De Engelsen gaan hier hun officiële wedstrijden mee spelen op een eindtoernooi. Na het eindtoernooi wordt de Engeland collectie gedragen tijdens de twee jaar durende kwalificatierondes voor het volgende eindtoernooi.

Engeland Shirt

In de Engeland Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Engeland voetbalshirts online verkrijgbaar namelijk het Engeland thuisshirt, uitshirt en het trainingsshirt. Het thuisshirt van Engeland heeft altijd de traditionele witte kleur. Het Engeland Uitshirt kan elke twee jaar behoorlijke verschillen van design en kleur. 

Naast de replica Engeland voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Engeland Trainingsshirt in het assortiment. Deze shirts zijn gemaatk voor trainingen en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. 

Alle Engeland shirts zijn in de Engeland Fanshop van VoetbalDirect beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Engeland voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Engeland Thuisshirt 2022-2024

Het thuisshirt is zoals altijd overwegend wit en is dit keer geïnspireerd op het shirt van 1996. Wat meteen opvalt is de blauwe accenten bij de schouders in in de mouwen en het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Engeland Uitshirt 2022-2024

Het uitshirt heeft ook inspiratie gehaald uit het verleden, namelijk uit 1990. Destijds wisten de Engelsen het tot de halve finale te schoppen in rode uitshirts en ook dit jaar is het uitshirt rood, met lichtblauwe en blauwe details. Het shirt is verder afgewerkt met een kraagje.

Engeland Tenue

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van het thuis- of uitshirt het hele tenue te bestellen. Het tenue bestaat uit het shirt met de bijbehorende short en sokken. De tenues zijn verkrijgbaar voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ben je liever goedkoper uit? Kies dan voor een Engeland trainingsset. Deze set bestaat uit een trainingshirt en een trainingsshort en bevat dus geen sokken. De trainingsset wordt door de spelers gedragen tijdens trainingen.

Engeland Trainingspak

Het Engeland trainingspak komt in dezelfde kleuren als de Engeland trainingsset. Dit pak bestaat uit een trainin top en een trainingsbroek en is ideaal om in te trainen, of om te dragen in je vrije tijd.

Historie Engels Voetbalelftal

Het Engels Voetbalelftal vertegenwoordigt Engeland met de bijnaam The Three Lions. Engeland heeft op eindtoernooien meerdere successen behaald. Zo werd het in 1966 Wereldkampioen in eigen land en werd in 1968 de derde plaats gehaald op het Europees Kampioenschap. Ondanks de vele sterspelers afgelopen tientallen jaren in de nationale pleog blijven de grote resultaten uit. De grootste voetballers van Engeland zijn onder andere Peter Shilton, Wayne Rooney, David Beckham, Bobby Moore, Sir Bobby Charlton, Gary Lineker en Alan Shearer.