Atletico Madrid Shirt, Atletico Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Atletico Madrid trainingspak, Atletico Madrid shirt of het complete Atletico Madrid tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Atletico Madrid.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je davies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Atlético Madrid Shirt

Het Atletico Madrid voetbalshirt is traditioneel rood/wit met een blauwe broek. Hier komt dan ook de bijnaam Los Colchoneros vandaan. Er werden vroeger in Spanje veel matrassen gekocht met een rood/witte matras hoes. ‘Colchón’ is het Spaanse woord voor matras en zodoende is deze naam ontstaan. Het Atletico Madrid shirt thuis is ontworpen voor de thuiswedstrijden. Elk jaar komt Nike ook met een Atletico Madrid uitshirt en een Atletico Madrid trainingsshirt.Het Atletico Madrid Trainingsshirt wordt gedragen tijdens de voorbereidingen en op trainingen. De wedstrijdsshirts zoals het Atletico Madrid shirt thuis kun je meestal personaliseren. Deze optie staat weergegeven bij de bestelknop. 

Atletico Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Atletico Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Atletico Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Atletico Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Nike elk jaar uitbrengt.

Deze trainingslijn brengt Nike elk jaar uit met de release van de Atletico Madrid shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Atletico Madrid trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Atletico Madrid Trainingspak 2020

De nieuwste Atletico Madrid trainingspakken vind je altijd bij VoetbalDirect! De Atletico Madrid Trainingspak 2020 zal weer in diverse kleuren beschikbaar komen voor jong en oud. In aanloop van het nieuwe seizoen zullen de nieuwe Atletico Madrid trainingspakken online komen. De Atletico Madrid Trainingspak 2020 vind je al online en wordt vooral het huidige seizoen gedragen door de spelers. 

Atletico Madrid Tenue

Het tenue van Atletico is samen te stellen door een Atletico shirt, short en sokken te combineren. Je kan het Atletico Madrid tenue thuis, Atletico Madrid tenue uit en training samenstellen. De bijpassende artikelen staan bij elkaar in de Atletico Madrid fanshop!

Atletico Madrid Uitshirt

Naast het Atletico Madrid tenue heeft Atletico Madrid uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Atletico Madrid heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Atletico Madrid buiten het eigen stadion afwerkt.

Atletico Madrid Drill Top

Het Atletico Madrid drill top is verkrijgbaar, indien op voorraad, in meerdere kleuren, en uiteraard in senior en junior maten. De Nike Atletico Madrid Drill Top is immens populair door de fijne pasvorm en de gave look. Combineer de Atletico Madrid top met een Atletico Madrid trainingsbroek en maak jouw Atletico Madrid Trainingspak! De Drill top van Atletico Madrid heeft de toegepaste dri-fit technologie voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Over Atlético Madrid

Atlético Madrid is een Spaanse voetbalclub uit Madrid die uitkomt in de hoogste divisie van het Spaanse voetbal: Primera División. Los Colchoneros werd in 1903 door drie Baskische studenten opgericht. Atlético Madrid is niet de enige club uit Madrid, zo komt ook de bekende club Real Madrid uit de hoofdstad van Spanje. De laatste jaren is de rivaliteit en concurrentie steeds meer toegenomen omdat de eerstgenoemde steeds beter en beter wordt. Ondanks dat zal Atlético Madrid altijd in de schaduw blijven staan van De Koninklijke.

Atlético Madrid heeft in totaal 10 keer de Spaanse landstitel op haar naam geschreven. De laatste titel dateert van 2014. Verder heeft Atleti in totaal drie keer de Champion League/Europa Cup 1 finale gespeeld. Hiermee is Atlético Madrid recordhouder van het meest aantal gespeelde finales van dit toernooi, zonder het toernooi te winnen.

Er zijn vele grote spelers die het rood/witte tenue van Atlético Madrid met veel trots hebben gedragen. Diego SimeoneSergio ‘kun’ Agüero en Fernando Torres Speelden week in weekt uit de sterren van de hemel met het tenue van Los Colchoneros om de schouders.

Atletico Madrid Fanshop
Atletico Madrid Fanshop
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Atletico Madrid Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 57

Pagina
Filteren
 1. - 21%
 2. - 27%
 3. - 32%
 4. - 16%
 5. - 30%
 1. - 16%
 2. - 30%
 3. - 33%
 4. - 47%
 5. - 29%
 1. - 16%
 2. - 41%
 3. - 42%
 4. - 58%
 5. - 30%
 6. - 36%
 1. - 40%
  Nike Atletico Madrid 3rd Shirt
  Nike Atletico Madrid 3rd Shirt
  Vanaf € 53,95 Normale prijs € 90,00
 2. - 37%
  Nike Atletico Madrid 3rd Short
  Nike Atletico Madrid 3rd Short
  Vanaf € 24,95 Normale prijs € 40,00
 3. - 42%
 4. - 32%
 5. - 32%
 6. - 27%
 1. - 27%
 2. - 25%
 3. - 35%
 4. - 50%
 5. - 27%
 6. - 25%
Selecteer een eigenschap

Producten 1-30 van 57

Pagina
Filteren