Atletico Madrid Fanshop

26
Welke club zoek je?

Atletico Madrid Shirt, Atletico Madrid Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Atletico Madrid trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Atletico Madrid.

Atletico Madrid Trainingspak

De trainingspakken van Atletico Madrid worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Atletico Madrid trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Atletico Madrid trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Nike elk jaar uitbrengt.

De trainingslijn is vaak in dezelfde stijl als de verschillende wedstrijdshirts en wordt meerdere keren per jaar uitgebracht door Atletico in samenwerking met Nike. 

Atletico Madrid Trainingspak Kids

De Atletico Madrid Trainingspakken die worden gedragen door de sterspelers van Atletico zijn bij VoetbalDirect ook voor kinderen beschikbaar. De Trainingspakken voor kinderen zien er hetzelfde uit als de Trainingspakken voor Heren en Dames alleen dan in kindermaat.

Atletico Madrid Trainingspak 2023-2024

De nieuwste Atletico Madrid trainingspakken vind je altijd bij VoetbalDirect! Richting de zomerstop komen de nieuwe kleurstellingen weer online voor het seizoen 2023/2024. Later gedurende het seizoen komt vaak nog een nieuwe colourway. Kun jij niet wachten op de nieuwe collectie van Atletico? Houd dan onze website en socials in de gaten, de nieuwste trainingspakken van Atletico communiceren wij daar! 

Atlético Madrid Shirt 2023

Het Atletico Madrid voetbalshirt is traditioneel rood/wit met een blauw broekje. Hier komt dan ook de bijnaam Los Colchoneros vandaan. Er werden vroeger in Spanje veel matrassen gekocht met een rood/witte matras hoes. ‘Colchón’ is het Spaanse woord voor matras en zodoende is deze naam ontstaan. 

Ieder jaar brengt Atletico Madrid drie wedstrijdshirts uit: het thuisshirt, uitshirt en 3rd shirt. Het thuisshirt en uitshirt worden gebruikt voor thuis en uitwedstrijden en het derde tenue wordt vaak gebruikt in de Europese bekertoernooien. 

Atletico Madrid Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Atletico heeft dit seizoen een design van golvende, rode en witte banen. Deze banen zijn een verwijzing naar de Manzanares rivier, die vlakbij het oude stadion stroomde. Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals en in de nek vind je de Spaanse vlag terug.

Atletico Madrid Uitshirt 2023-2024

Het uitshit is dit jaar een ode aan het 120-jarig bestaan van de club. Op 26 april 2023 heeft Atletico dit jubileum geviert met een nieuw uitshirt. Het shirt heeft een retro design met een half en half design met de kleuren blauw en wit. Ook komt het logo van Atletico in de klassieke vorm op het shirt.

Atletico Madrid Tenue 2023-2024

Het tenue van Atletico is samen te stellen door een shirt, short en sokken te combineren. Je kan het Atletico Madrid tenue thuis, Atletico Madrid tenue uit en training samenstellen. De bijpassende artikelen staan bij elkaar in de fanshop!

Atletico Madrid Drill Top

Het Atletico Madrid Trainingsjack is verkrijgbaar, indien op voorraad, in meerdere kleuren, en uiteraard in senior en kids maten. De Nike Drill Top is immens populair door de fijne pasvorm en de gave look. Combineer de top met een trainingsbroek en maak jouw Atletico Madrid Trainingspak! De Drill top heeft de toegepaste dri-fit technologie voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid tijdens het sporten.

Atletico Trainingsbroek

De Atletico Madrid Trainingsbroek is een van de populairste artikelen in onze Atleti Fanshop. De Atletico Trainingsbroek is verkrijgbaar in verschillende varianten. De populairste is de Strike Pant, de trainingsbroek die ook gedragen wordt door de spelers wanneer zij bijvoorbeeld aan het trainen zijn. Daarnaast vind je in onze Atleti fanshop bijvoorbeeld ook een Atletico Fleece broek.

Over Atlético Madrid

Atlético Madrid is een Spaanse voetbalclub uit Madrid die uitkomt in de hoogste divisie van het Spaanse voetbal: Primera División. Los Colchoneros werd in 1903 door drie Baskische studenten opgericht. Atlético Madrid is niet de enige club uit Madrid, zo komt ook de bekende club Real Madrid uit de hoofdstad van Spanje. De laatste jaren is de rivaliteit en concurrentie steeds meer toegenomen omdat de eerstgenoemde steeds beter en beter wordt. Ondanks dat zal Atlético Madrid altijd in de schaduw blijven staan van De Koninklijke.

Atlético Madrid heeft in totaal 11 keer de Spaanse landstitel op haar naam geschreven. De laatste titel dateert van 2021. Verder heeft Atleti in totaal drie keer de Champion League/Europa Cup 1 finale gespeeld. Hiermee is Atlético Madrid recordhouder van het meest aantal gespeelde finales van dit toernooi, zonder het toernooi te winnen.

Er zijn vele grote spelers die het rood/witte tenue van Atlético Madrid met veel trots hebben gedragen. Diego SimeoneSergio ‘kun’ Agüero en Fernando Torres speelden week in weekt uit de sterren van de hemel met het tenue van Los Colchoneros om de schouders.