Zweden Fanshop

26
Kies een land

Zweden Fanshop

Om de twee jaar brengt de Zweedse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuwe collectie uit voor het Zweedse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit wedstrijdshirts voor thuis- en uitwedstrijden inclusief bijpassende Zweden short en sokken, maar ook uit trainingskleding en vrije tijds kleding. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Zweden zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Zweden Fanshop een Zweden voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Zweden tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Zweden trainingspak samen te stellen.

Zweden Voetbalshirt

In de Fanshop Zweden van VoetbalDirect zijn er verschillende Zweden voetbalshirts te vinden. Het thuisshirt van Zweden is altijd geel met blauw, in de kleuren van de nationale vlag. Het uitshirt blijft nooit hetzelfde en dat betekent dat adidas elke twee jaar een nieuwe versie uitbrengt met een ander ontwerp en kleur.

Naast de wedstrijdshirts vind je in onze fanshop ook trainingsshirts van het Zweedse voetbalelftal. Deze trainingsshirts worden door de spelers gedragen tijdens trainingen en zijn ook voor jou geschikt om in te trainen. Maar je kunt het shirt natuurlijk ook gewoon dragen om het Zweedse elftal te supporten in je vrije tijd.

De Zweden shirts zijn verkrijgbaar in kindermaten en in senior maten, bekijk de adidas maattabel van VoetbalDirect voor jouw maat. Kan je jouw voetbalshirt niet vinden of kom je er niet uit met de maat? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met VoetbalDirect en zij helpen jouw graag verder.

Zweden Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt van Zweden is altijd geel met blauw, in de kleuren van de nationale vlag. Het design is geinspireerd door de kleuren van de lucht en het water overdag.

Zweden Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt verandert voortdurend, wat betekent dat Adidas elke twee jaar een nieuwe versie uitbrengt met een ander ontwerp en kleur. Dit jaar heeft adidas gekozen voor een donkerblauwe kleur, geïnspireerd door de tinten van de lucht en het water tijdens de avonduren.

Zweden Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts vind je in onze fanshop ook jouw Zweden trainingspak. De trainingspakken worden door de spelers gedragen tijdens trainingen, maar ook in voorbereiding op de wedstrijd of tussen de wedstrijden door op een eindtoernooi. Het trainingspak bestaat uit een training top en een trainingsbroek en is uitermate populair.

Zweden Tenue

Ga jij liever voor het hele tenue dan alleen het thuis- of uitshirt? Dat kan. Zolang de voorraad strekt vind je in onze Zweden fanshop de tenues van het Zweedse voetbalelftal. Ben je liever iets goedkoper uit? Kies dan voor een Zweden trainingsset. Deze bestaat uit een trainingshirt en trainingshort. Op die manier kun jij Zweden met een passend tenue supporten tijdens een wedstrijd.

Historie Zweeds Elftal

Het Zweeds voetbalelftal heeft door de jaren heen best een aantal successen weten te behalen, ook al is dit voornamelijk lang geleden gebeurd. Zo zijn de Zweden er vaak bij op een eindtoernooi en hebben ze maarliefst 12 WK's en 7 EK's gespeeld, wat een aanzienlijke prestatie is voor een land met nog altijd maar iets meer dan 10 miljoen inwoners. De hoogtijdagen waren de jaren '50 waarin een Olympische titel werd gepakt en de Zweden net naast de wereldtitel grepen door in de finale te verliezen van het legendarische Brazilië van Pelé en Garrincha.