Zweden Voetbalshirt, Zweden Tenue

Om de twee jaar brengt de Zweedse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor adidas een nieuw Zweden kledingcollectie uit voor het Zweedse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit een Zweden shirt voor thuis en uitwedstrijden inclusief bijpassende Zweden short, en uit trainingskleding. In deze collectie speelt de nationale ploeg van Zweden zijn wedstrijden op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in aanloop en tijdens de kwalificatie wedstrijden voor een EK of WK en tijdens de Nations League.

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Zweden Fanshop een Zweden voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of het complete Zweden tenue. Ook is het mogelijk om je eigen Zweden trainingspak samen te stellen.

EK 2020

Zweden wist zich als nummer twee achter Spanje te plaatsen voor het EK van 2020. Dat deden zij door in Boekarest met 0-2 van directe concurrent Roemenië te winnen op de voorlaatste speeldag. Zowel de trainingssets als het thuisshirt dat gedragen zal worden tijdens het Euro 2020 zijn verkrijgbaar bij VoetbalDirect!

Zweden Voetbalshirt

In de Fanshop Zweden van VoetbalDirect zijn er verschillende Zweden voetbalshirts te vinden, denk aan het Zweden Thuisshirt, Zweden Uitshirt en het Zweden Trainingsshirt. Het thuisshirt van Zweden, die gedragen wordt tot het EK 2020, is gebaseerd op het shirt uit de jaren 90'.  Het Zweden Shirt Uit blijft nooit hetzelfde en dat betekent dat adidas elke twee jaar een nieuwe versie uitbrengt met een ander ontwerp en kleur.

De Zweden Trainingsshirt zijn naast de replica Zweden shirts ook online te kopen bij VoetbalDirect. Deze trainingsshirts van Zweden zijn verkrijgbaar in twee kleuren en worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

De Zweden shirts zijn verkrijgbaar in kindermaten en in senior maten, bekijk de adidas maattabel van VoetbalDirect voor jouw maat. Kan je jouw voetbalshirt Zweden niet  vinden of kom je er niet uit met de maat? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met VoetbalDirect en zij helpen jouw graag verder.

Zweden Tenue

Het Zweden tenue kun je zelf samenstellen in de Zweden Fanshop van VoetbalDirect. Bijvorbeeld door het Zweden shirt met een Zweden short te matchen, maak je jouw favoriete tenue van Zweden. Zo kun je een Zweden tenue thuis samenstellen, zodat jij Zweden met een passend tenue kunt supporten tijdens een wedstrijd.

Zweden Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Zweden Verwijder dit artikel

10 producten

Filteren

10 producten

Filteren