Mexico Fanshop

8
Kies een land

Mexico Fanshop

De Mexicaanse voetbalbond brengt om het jaar in aanloop naar een groot toernooi een nieuwe collectie uit. Deze collectie bestaat uit nieuwe wedstrijdtenues en de bijbehorende trainingkleding. De huidige collectie wordt gedragen tijdens de Copa America en in aanloop naar het WK 2026, wat onder andere in Mexico gehouden zal worden.

Mexico Shirt

In onze fanshop vind je zolang de voorraad strekt de voetbalshirts van het Mexicaanse voetbalelftal. Dit geldt voor het Mexico thuis- en uitshirt maar ook voor trainingsshirts.

Mexico Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt van Mexico voor 2024-2026 heeft zoals altijd weer een bijzondere print. Het shirt representeert het kleurrijke beeld van de Mexicanen op de wereld. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Mexico Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt van Mexico heeft een drukke print die gebasseerd is op die van een slang, deze representeert de macht van het elftal. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Mexico Trainingspak

Het Mexico Trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Het Mexico trainingspak bestaat uit een training top en een training pant en is speciaal voor jou samengesteld. Bijkomend voordeel is dat je de twee afzonderlijk kunt bestellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de top in maat S te bestellen en de pant in maat M!