Mexico Fanshop

Aanbevolen:

Mexico Fanshop

De Mexicaanse voetbalbond brengt om het jaar in aanloop naar een groot toernooi een nieuwe collectie uit. Deze collectie bestaat uit nieuwe wedstrijdtenues en de bijbehorende trainingkleding. De huidige collectie wordt gedragen tijdens het WK 2022 en in de aanloop naar de Gold Cup.

Mexico Trainingspak

Het Mexico Trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Het Mexico trainingspak bestaat uit een training top en een training pant en is speciaal voor jou samengesteld. Bijkomend voordeel is dat je de twee afzonderlijk kunt bestellen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de top in maat S te bestellen en de pant in maat M!

Mexico Shirt

In onze fanshop vind je zolang de voorraad strekt de voetbalshirts van het Mexicaanse voetbalelftal. Dit geldt voor het Mexico thuis- en uitshirt maar ook voor trainingsshirts.

Mexico Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt voor 2022-2023 is zoals altijd groen en heeft een bijzondere print. Deze print is geïnspireerd door de Azteekse God Quetzalcoatl en met name diens hoofddeksel. Deze staat namelijk symbool voor onverzettelijkheid. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Mexico Uitshirt 2022-2023

Ook het uitshirt voor 2022-2023 heeft een bijzonder design, dit shirt is geïnspireerd door de Mixtec kunst en Azteekse goden en staat symbool voor vechtlust bij de spelers. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Test Mexico H4