Olympique Lyon Fanshop

16
Welke club zoek je?

Olympique Lyon Shirt, Olympique Lyon Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Olympique Lyon trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Olympique Lyon.

Olympique Lyon Shirt

Het traditionele Olympique Lyon shirt koop je eenvoudig en snel in de Olympique Lyon fanshop van VoetbalDirect. Zo vind je in onze fanshop onder meer het thuisshirt, uitshirt en enkele trainingsshirts zolang de voorraad strekt.

Olympique Lyon Shirt 2022

Het Olympique Lyon Shirt 2021 is direct na de release verkrijgbaar bij VoetbalDirect. De club uit Lyon speelt zijn thuiswedstrijden altijd in het bekende witte shirt. Het Olympique Lyon Shirt 2022 zal gedragen worden tijdens het seizoen 2021-2022.

Olympique Lyon Trainingspak

De trainingspakken van Olympique Lyon worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Olympique Lyon trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De  trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Olympique Lyon elk jaar uitbrengt.

Lyon Trainingsbroek 

Deze trainingslijn brengt Olympique Lyon elk jaar uit met de release van de shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Olympique Lyon Trainingsbroek van dit seizoen beschikt over ritszakken een heeft een strak design. Bestel eenvoudig de Olympique Lyon Trainingsbroek bij VoetbalDirect.

Olympique Lyon Trainingspak 2022

Het Olympique Lyon Trainingspak voor het seizoen 2021-2022 vind je online bij VoetbalDirect. Zodra de release is geweest van de nieuwste collectie voor het nieuwe seizoen, komt het nieuwe trainingspak van Lyon online!

Olympique Lyon Uitshirt

Naast het tenue heeft Olympique Lyon uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Olympique Lyon heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die buiten het eigen stadion afwerkt.