Liverpool FC Fanshop

Aanbevolen:

Liverpool Trainingspak, Liverpool Shirt

Je favoriete Liverpool shirt of Liverpool trainingspak vind je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Naast de Liverpool voetbalshirts en Liverpool trainingspakken kun je ook het complete Liverpool tenues online kopen! Support de club uit Liverpool met een item uit de Liverpool Fanshop.

Liverpool Shirt

Het traditionele Liverpool shirt koop je eenvoudig en snel in de Liverpool fanshop van VoetbalDirect. Er zijn Liverpool shirts voor thuis, uit en Europese wedstrijden, allen door Nike gefabriceerd. Het Liverpool thuisshirt heeft de bekende rode kleur. Leuk weetje is dat het eerste shirt van Liverpool helemaal niet rood was. In de eerste jaren van de club werd er gespeeld in een wit-blauw tenue. In 1986 is het rode tenue geïntroduceerd.

Liverpool Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Liverpool voor het seizoen 2023/2024 lijkt veel op het shirt van vorig jaar. Met een simpel design en de kleuren rood en wit lijkt het shirt veel op die van vroeger. Ook is de ronde witte hals terug wat gebruikt werd in de jaren 60/70. Ook dit jaar is Nike de kleding sponsor van Liverpool.

Liverpool Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor 23/24 is een verwijzing naar de dans scene van de jaren '90, waar de stad Liverpool een grote rol in speelde. Het patroon wat in het shirt verwerkt zit staat model voor de dansvloeren in die tijd. De logo's zijn verder in het zwart en ook de onderkant van de mouwen zijn in het zwart afgewerkt.

Liverpool Trainingspak

Het Liverpool Trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Liverpool trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. Naast de Liverpool trainingspakken voor trainingen en wedstrijden zijn er ook Liverpool trainingspakken voor in je vrije tijd. Denk aan een Liverpool Fleece Trainingspak, ideaal om te dragen terwijl je bijvoorbeeld een wedstrijd van Liverpool op de bank kijkt.

Deze trainingslijn brengt Liverpool elk jaar uit met de release van de Liverpool shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Liverpool trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Liverpool trainingspak Kind

Voor de jonge fans zijn er genoeg trainingspakken beschikbaar. Erg geliefd om te dragen tijdens de trainingen of tijdens het buitenspelen. Bekijk alle Liverpool Trainingspakken Kids bij VoetbalDirect. Verschillende kleuren en maten beschikbaar en altijd de nieuwste Liverpool pakken, shirts en trainingsbroeken online.

Liverpool trainingspak Dames

Voor Dames hebben we bij VoetbalDirect alles van Liverpool. Er zijn genoeg trainingspakken in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Koop de juiste maat en scoor jouw Liverpool trainingspak Dames. Ook hebben we trainingsbroeken, sokken en shirts voor Dames beschikbaar voor jou!

Liverpool Trainingspak 2023

Jouw nieuwe Trainingspak van Liverpool vind je altijd bij VoetbalDirect. De Liverpool Trainingspakken 2023/2024 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Liverpool 2023/2024 Trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden en zal ook beschikbaar komen in verschillende kleuren. Inmiddels zijn de eerste pakken voor het seizoen 2023/2024 binnen en in de loop van het seizoen zullen er nog andere kleuren volgen.

Het Liverpool Trainingspak 2023 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek.

Liverpool Tenue

Het Liverpool tenue voor thuiswedstrijden is in 2023/2024 volledig rood. Zowel het shirt, het voetbalbroekje en de sokken zijn elk seizoen in de traditionele rode kleur te bewonderen. Het Liverpool uittenue en het 3rd tenue verschillen per seizoen van kleur en design.

Liverpool Trainingsjack

De drill top is een lievelingsitem om in te trainen. Een soortgelijk item met een volledige rits is een Liverpool trainingsjacks, beide soorten worden graag gedragen met een Trainingsbroek. Je kunt zo je eigen Trainingspak samenstellen. Een Drill Top koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect. 

Historie Liverpool

De club Liverpool is opgericht in 1892 door John Houlding, de eigenaar van Anfield. De club ligt in de wijk Anfield en wordt ook gespeeld in de gelijknamige Anfield Stadion. Vanaf dat moment is Liverpool begonnen met het bouwen van een rijke historie. De prijzenkast zit vol met onder andere 18x de Engelse Landkampioenschap, 6x de Champions League en 7 keer de FA cup.