SV Werder Bremen Fanshop

4
Welke club zoek je?

SV Werder Bremen

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je SV Werder Bremen trainingspak, shirt of het tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken van SV Werder Bremen. De collectie van SV Werder Bremen is verkrijgbaar voor heren, dames en kids. Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze product specialisten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over SV Werder Bremen

SV Werder Bremen is opgericht in 1899 en is een Duitse club die bij het historische lijstje zaten die mee mochten doen aan de Bundesliga in 1963. Tot op heden is Werder Bremen vier keer landskampioen geworden van Duitsland en met de winst van de Europacup II beschikt SV Werder Bremen over een mooie historie.

SV Werder Bremen shirt 2023/2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023/2024 bevat dit jaar het half-om-half design, een design waar Hummel erg bekend om staat. Dit seizoen is Hummel de nieuwe kledingsponsor. Hummel bestaat dit jaar 100 jaar en daardoor laat het meerdere historische designs van oude shirts terugkeren in het nieuwe shirt van SV Werder Bremen.

SV Werder Bremen uitshirt 2023/2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023/2024 is ook bijzonder, dit shirt bevat patronen van het Weserstadion, thuisfront van SV Werder Bremen. Het uitshirt bevat veelal groene details. De clubkleuren komen hierdoor perfect naar voren.