Frankrijk Fanshop

47
Kies een land

Frankrijk Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel vanuit de Frankrijk Fanshop het Frankrijk shirt, short, sokken, jack, trui, trainingsbroek of het complete Frankrijk tenue! Ook is het mogelijk om een Frankrijk Trainingspak te bestellen of zelf samen te stellen.

Om de twee jaar brengt de Franse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Franse voetbalelftal. De Fransen spelenmet dit tenue wedstrijden op het EK 2024 in Duitsland. Tijdens het EK speelt Frankrijk tegen Nederland in de groepsfase.

Frankrijk Shirts

In de Frankrijk Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Frankrijk shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Frankrijk heeft altijd de traditionele blauwe kleur. Het Uitshirt van Frankrijk heeft vaak de traditionele witte kleur.

Naast de Frankrijk replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Frankrijk trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Frankrijk shirts zijn verkrijgbaar in onze Frankrijk Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Frankrijk voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Frankrijk Thuisshirt 2024-2026

Het thuisshirt heeft een echte retro-uitstraling. Na jarenlang in een navyblauw thuistenue te hebben gespeeld, zijn ze overgestapt naar een heldere blauwe kleur (bright blue). Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke tenues uit de jaren '60.Het logo is identiek aan het embleem dat werd gebruikt op het nationale tenue in de jaren 80. Het shirt is afgewerkt met een v-hals.

Frankrijk Uitshirt 2024-2026

Het uitshirt is ook dit jaar weer wit en moet ook een echte retro-uitstraling geven. Het uitshirt is namelijk geïnspireerd door de uitshirts van begin jaren ’80. Het logo is identiek aan het embleem dat werd gebruikt op het nationale tenue in de jaren 80. Het shirt is afgewerkt met een ronde hals.

Frankrijk Tenue

Speciaal voor jou heeft VoetbalDirect van tevoren Frankrijk tenues samengesteld. Deze tenues zijn verkrijgbaar in de thuis- en uit variant en bestaat uit het wedstrijdshirt en de bijbehorende short en sokken. De tenues zijn beschikbaar voor zowel volwassenen en kinderen, zolang de voorraad strekt.

Naast deze tenues vind je ook trainingssets van Frankrijk. Deze bestaan uit een trainingshirt en trainingshort en dus geen sokken. Deze trainingssets zijn goedkoper dan de tenues en zijn uitermate geschikt om in te trainen.

Frankrijk Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts en tenues vind je in onze Frankrijk fanshop ook trainingspakken van Les Bleus. Je vindt trainingspakken van de Nike Strike serie en de Nike Tech Fleece serie met het Franse logo zolang de voorraad strekt. Het trainingspak is gebaseerd op de lijn van het thuisshirt en heeft daarom de zelfde navy blauwe kleur. Uiteraard is het trainingspak ook verkrijgbaar in kindermaten.

Historie Frans Voetbalelftal

Het Franse elftal, ook wel de Les Blues genoemd, hebben een rijke historie op eindtoernooien. Zo werd in 1984 de eerste grote prijs gepakt namelijk het EK, mede dankzij een uitblinkende Michel Platini. Het WK werd eenmaal gewonnen namelijk in 1998 in Frankrijk, hier won het met 3-0 in de finale tegen Brazilië. Zinédine Zidane scoorde twee keer en was één van de sterspelers. Op het EK die daar opvolgde werd ook gewonnen ten koste van Italië. Een paar grote spelers van het Franse elftal zijn Thierry Henry, Didier Deschamps, Patrick Vieira, Zinédine Zidane, David Trezeguet, Lilian Thuram en Marcel Desailly.