Borussia Dortmund Shirt, Borussia Dortmund Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Borussia Dortmund trainingspak, Borussia Dortmund shirt of het complete Borussia Dortmund tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Borussia Dortmund.

Waarom je Borussia Dortmund trainingspak, tenue of shirt bestellen bij VoetbalDirect?

 • Kosteloos retourneren en omruilen!
 • Keuze uit een ruim assortiment!
 • Laagste prijs garantie!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is een Duitse club uit Dortmund. De club is opgericht in 1909, wat ook terug te vinden is in het clublogo. Die Borussen mochten zich 8x de beste van Duitsland noemen, waarvan de laatste titel dateert van 2012. De club speelt hun thuiswedstrijden in het grootste stadion van Duitsland: het Signal Iduna Park. Veel van de fans noemen het stadion nog steeds bij de ouder naam: het Westfalenstadion. Deze thuishaven biedt plaats aan 81.369 toeschouwers en is bijna elke thuiswedstrijd compleet uitverkocht.

Grote spelers hebben het geel/zwarte tenue van BVB om de schouders gedragen. Spelers als Robert Lewandowski, Jens Lehmann en Mats Hummels hebben vele wedstrijden mogen spelen voor Dortmund. Ook vandaag de dag spelen er grote sterren week in week uit in het Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund Shirt

Het Borussia Dortmund shirt waarin de spelers elke thuiswedstrijd te bewonderen zijn is al vanaf de oprichting traditioneel geel/zwart. Één van de bijnamen is dan ook Die Schwarzgelben. In 2012 nam Puma het over van Kappa als kledingsponsor van Borussia Dortmund. De hoofdsponsor, die ook op de voorkant van het geel/zwarte tenue te bewonderen is Evonik, een Duits industriebedrijf.

Borussia Dortmund Trainingspak

De trainingspakken van Borussia Dortmund worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Borussia Dortmund trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Borussia Dortmund trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Borussia Dortmund elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Borussia Dortmund elk jaar uit met de release van de Borussia Dortmund shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Borussia Dortmund trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Borussia Dortmund Trainingspak 2019 & Dortmund Trainingspak 2018

De nieuwste trainingspakken van Borussia Dortmund vind je altijd bij VoetbalDirect. De Borussia Dortmund Trainingspak 2019 zal richting het nieuwe seizoen 19/20 online komen bij VoetbalDirect. Het Borussia Dortmund trainingspak 2018 is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, het 2018 Dortmund trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2018-2019.

Borussia Dortmund Tenue

De bekende zwartgele strepen van het Borussia Dortmund Tenue worden al gebruikt sinds 1913. Daarvoor speelde het team met shirts met blauwe en witte strepen. Het tenue tenue wordt gecomplementeerd met zwarte short en zwartgele sokken. Het Borussia Dortmund Uit Tenue en het derde tenue verschillen per seizoen.

Borussia Dortmund Uitshirt

Naast het Borussia Dortmund tenue heeft Borussia Dortmund uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt van Borussia Dortmund heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Borussia Dortmund buiten het eigen stadion afwerkt.

Borussia Dortmund Fanshop
Selecteer een doelgroep
Filteren
Gekozen filters
 1. Clubs Borussia Dortmund Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 34

Pagina
Filteren
 1. - 17%
 2. - 15%
 3. - 15%
 4. - 15%
 1. - 15%
 2. - 18%
 3. - 15%
 4. - 50%
 1. - 50%
 2. - 30%
 3. - 20%
 4. - 10%
Selecteer een kleur
 1. - 10%
 2. - 18%
 3. - 10%
 4. - 10%
 5. - 20%
 6. - 20%
Selecteer een eigenschap
 1. - 20%
 2. - 14%
 3. - 20%
 4. - 20%

Producten 1-30 van 34

Pagina
Filteren