Dortmund Shirt, Dortmund Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Borussia Dortmund trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund Shirt

Het Borussia Dortmund shirt waarin de spelers elke thuiswedstrijd te bewonderen zijn is al vanaf de oprichting traditioneel geel/zwart. Één van de bijnamen is dan ook Die Schwarzgelben. In 2012 nam Puma het over van Kappa als kledingsponsor van Borussia Dortmund. De hoofdsponsor, die ook op de voorkant van het geel/zwarte tenue te bewonderen is Evonik, een Duits industriebedrijf.

Borussia Dortmund Trainingspak

De trainingspakken van Borussia Dortmund worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Borussia Dortmund trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Borussia Dortmund trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Borussia Dortmund elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Borussia Dortmund elk jaar uit met de release van de Borussia Dortmund shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Dortmund trainingspak 

De nieuwste trainingspakken van Borussia Dortmund vind je altijd bij VoetbalDirect. De Borussia Dortmund Trainingspak 2021 zal richting het nieuwe seizoen 21/22 online komen bij VoetbalDirect. Het trainingspak is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, het 2021 Dortmund trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2021-2022.

Dortmund Trainingsbroek

De comfortabele Dortmund trainingsbroek is zeer comfortabel en uitgerust met ritszakken De trainingsbroek is onderdeel van het Borussia Dortmund trainingspak en wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en voorbereidingen op wedstrijden. 

Borussia Dortmund Tenue

De bekende zwartgele strepen van het Borussia Dortmund Tenue worden al gebruikt sinds 1913. Daarvoor speelde het team met shirts met blauwe en witte strepen. Het tenue tenue wordt gecomplementeerd met zwarte short en zwartgele sokken. Het Borussia Dortmund Uit Tenue en het derde tenue verschillen per seizoen.

Dortmund Tenue 2022

Het teneu van Borussia Dortmund wordt gedragen tijdens de wedstrijden door alle topspelers. Het thuistenue bestaat uit het thuisshirt, broekje en sokken. Het uittenue van Dortmund is met het uitshirt, broekje en sokken. Kies jouw Borussia Dortmund tenue en moedig ze naar grootste prestaties. 

Borussia Dortmund Uitshirt

Naast het Borussia Dortmund tenue heeft Borussia Dortmund uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Borussia Dortmund buiten het eigen stadion afwerkt.

Over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is een Duitse club uit Dortmund. De club is opgericht in 1909, wat ook terug te vinden is in het clublogo. Die Borussen mochten zich 8x de beste van Duitsland noemen, waarvan de laatste titel dateert van 2012. De club speelt hun thuiswedstrijden in het grootste stadion van Duitsland: het Signal Iduna Park. Veel van de fans noemen het stadion nog steeds bij de ouder naam: het Westfalenstadion. Deze thuishaven biedt plaats aan 81.369 toeschouwers en is bijna elke thuiswedstrijd compleet uitverkocht.

Grote spelers hebben het geel/zwarte tenue van BVB om de schouders gedragen. Ook vandaag de dag spelen er grote sterren week in week uit in het Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Borussia Dortmund Verwijder dit artikel

26 producten

Filteren
  1. Puma Borussia Dortmund Iconic Ball
    Puma Borussia Dortmund Iconic Ball
    Aanbiedingsprijs € 19,95 Normale prijs € 22,50
Selecteer een eigenschap

26 producten

Filteren