Borussia Dortmund Fanshop

24
Welke club zoek je?

Dortmund Shirt, Dortmund Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Borussia Dortmund trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund Shirt

Het Borussia Dortmund shirt waarin de spelers elke thuiswedstrijd te bewonderen zijn is al vanaf de oprichting traditioneel geel/zwart. Één van de bijnamen is dan ook Die Schwarzgelben. In 2012 nam Puma het over van Kappa als kledingsponsor van Borussia Dortmund. De hoofdsponsor, die ook op de voorkant van het geel/zwarte tenue te bewonderen is Evonik, een Duits industriebedrijf.

Borussia Dortmund Thuisshirt 2023-2024

Het zal geen verrassing zijn dat het thuisshirt dit jaar weer zwart met geel is. Het shirt is geinspireerd door het Signal Iduna Park, het stadion van Borussia Dortmund. Het voetbalshirt beschikt over een ronde hals waarvan de binnenkant is uitgerust met de tekst: 'DESIGN DATT DING' waar aan de achterkant de tekst: 'DORTMUNDVERBINDET' geplaatst is

Borussia Dortmund Trainingspak

De trainingspakken van Borussia Dortmund worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Borussia Dortmund trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Borussia Dortmund trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Borussia Dortmund elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Borussia Dortmund elk jaar uit met de release van de Borussia Dortmund shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Dortmund Trainingsbroek

De comfortabele Dortmund trainingsbroek is zeer comfortabel en uitgerust met ritszakken De trainingsbroek is onderdeel van het Borussia Dortmund trainingspak en wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en voorbereidingen op wedstrijden. 

Dortmund Tenue 2023-2024

Het teneu van Borussia Dortmund wordt gedragen tijdens de wedstrijden door alle topspelers. Het thuistenue bestaat uit het thuisshirt, broekje en sokken. Het uittenue van Dortmund is met het uitshirt, broekje en sokken. Kies jouw Borussia Dortmund tenue en moedig ze naar grootste prestaties. 

Over Borussia Dortmund

Borussia Dortmund is een Duitse club uit Dortmund. De club is opgericht in 1909, wat ook terug te vinden is in het clublogo. Die Borussen mochten zich 8x de beste van Duitsland noemen, waarvan de laatste titel dateert van 2012. De club speelt hun thuiswedstrijden in het grootste stadion van Duitsland: het Signal Iduna Park. Veel van de fans noemen het stadion nog steeds bij de ouder naam: het Westfalenstadion. Deze thuishaven biedt plaats aan 81.369 toeschouwers en is bijna elke thuiswedstrijd compleet uitverkocht.

Grote spelers hebben het geel/zwarte tenue van BVB om de schouders gedragen. Ook vandaag de dag spelen er grote sterren week in week uit in het Signal Iduna Park.