Tsjechië Shirt, Tsjechië Trainingspak

1
Kies een land

Tsjechië Shirt, Tsjechië Trainingspak

Het Tsjechië shirt of trainingspak koop je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect! Om de twee jaar brengt de Tsjechische voetbalbond in samenwerking met Puma een nieuwe collectie uit voor het nationale elftal. In deze collectie zal de selectie schitteren op een EK of WK, indien zij zich hebben gekwalificeerd.

Tsjechië Thuisshirt

In de Tsjechië Fanshop van VoetbalDirect is het thuisshirt van het Tsjechische nationale elftal te vinden. Het thuisshirt van Tsjechië heeft de traditionele rode kleur en de kledingsponsor is Puma. Wil jij net als sterren als Thomas Necid, Jiri Pavlenka en Patrik Schick in dit shirt schitteren? Bestel hem dan snel bij VoetbalDirect.

Tsjechië Trainingspak

In de Tsjechië Fanshop van VoetbalDirect vind je het trainingspak van het Tsjechische nationale elftal. Het trainingspak bestaat uit een 1/4 Zip Top en een Pro Pant. Het Tsjechië trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook uitstekend gedragen worden in vrije tijd.

Historie

Het Tsjechisch nationaal elftal heeft nog relatief weinig geschiedenis. Het land Tsjechië splitste zich namelijk in 1993 pas af van Tsjecho-Slowakije. De eerste wedstrijd die het elftal speelde was in 1994 tegen Turkije.

Sinds de afsplitsing heeft het zelfstandige Tsjechië slechts één WK gehaald, in 2006. Bij plaatsing voor het EK gaat het een stuk beter. Sinds Tsjechië onafhankelijk is heeft het land ieder EK gehaald. De beste prestatie op een EK was de halve finale in 2004 in Portugal.