Juventus Fanshop

60
Welke club zoek je?

Juventus Shirt, Juventus Trainingspak

Je favoriete Juventus shirt of trainingspak vind je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect. Naast de Juventus shirts en trainingspakken vind je ook andere items zoals een Juventus tenue, Juventus trainingsset, Juventus Drill Tops en nog veel meer. Laat zien dat je Juventus support met een van de items in onze Juventus Fanshop.

Juventus Shirt

De nieuwste shirts van Juventus vind je altijd in de Juventus Fanshop van VoetbalDirect. Je vindt hier het thuisshirt van De Oude Dame maar ook het uitshirt en het derde shirt zijn beschikbaar. Ben je op zoek naar iets anders dan Juventus wedstrijdshirts? Kijk dan eens naar de Juventus trainingsshirts of pre-match shirts.

Juventus Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt van Juventus is zwart-wit gestreept, zoals ieder jaar het geval is. Wat dit jaar wel opvalt is dat er een design in de banen zit en de details geel/goud zijn. In het logo van hoofdsponsor JEEP zijn bliksemschichten verwerkt, wat het shirt een moderne look geeft. 

Juventus 3rd Shirt 

Juventus is een club die nagenoeg elk jaar wel Europese wedstrijden speelt, daarom brengt adidas voor Juventus een 3rd kit uit. Dit shirt wordt gebruikt voor Europese wedstrijden en heeft elk jaar een uniek design. Wil jij een uniek shirt van Juventus ? Shop deze dan snel op VoetbalDirect! 

Juventus Trainingspak

Het Juventus Trainingspak wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen, in aanloop naar wedstrijden, maar ook door de wisselspelers die op de bank zitten tijdens de wedstrijd. Het Juventus Trainingspak heeft een optimale bewegingsvrijheid en zijn daarom geschikt om in te trainen, maar ook gewoon om in je vrije tijd te dragen.

Ieder seizoen brengt Juventus in combinatie met kledingsponsor adidas een nieuwe trainingslijn uit. Dit is vaak tegelijk met de release van de nieuwe wedstrijdshirts en is vaak ook in dezelfde stijl. Het Juventus Trainingspak vind je ook voor kinderen en dames.

Juventus Trainingspak 2023

Het nieuwste trainingspak van Juventus vind je altijd bij VoetbalDirect. Het 2023 trainingspak van Juventus zal gedragen worden door de sterspelers van de club en dit trainingspak is in verschillende kleuren beschikbaar. In aanloop naar het seizoen 2023/2024 komen de nieuwste trainingspakken van Juventus weer online.

Dankzij de custom made optie van VoetbalDirect vind je het Juventus Trainingspak 2023 bij VoetbalDirect op een makkelijke manier en kun je eenvoudig je maat kiezen. Heb je een andere maat voor je pant nodig dan voor de top? Geen probleem! Dat kan dankzij de custom made optie.

Juventus Trainingsbroek

De Juventus Trainingsbroek is gemaakt voor trainingen en wordt door de spelers gedragen tijdens de training. Naast trainingen is de Juventus trainingspant ook gewoon geschikt om te dragen in je vrije tijd. Loop jij er straks net zo bij als de sterspelers van Juventus?

Over Juventus

Juventus Football Club is een Italiaanse voetbalclub uit Turijn. De club werd in 1897 opgericht door studenten uit Turijn en is daarmee één van de oudste voetbalclubs van Italië. Aanvankelijk werd de club bij de oprichting Sport Club Juventus genoemd, maar dit werd in 1899 Football Club Juventus. In de volksmond wordt de club kortweg Juventus genoemd. Juventus is Latijn voor ‘jonge volwassenheid’. Juventus speelt haar thuiswedstrijden in het relatief nieuwe stadion Allianz Stadium. Dit stadion biedt plaats voor 41.000 supporters.

Juventus mag zich met 36 landstitels recordkampioen van Italië noemen. De nummers twee AC Milan en Internazionale volgen op gepaste afstand. De laatst gewonnen titel dateert van 2020. Ook de 8 jaren daarvoor mocht Juventus zich de beste van Italië noemen. Hiermee verbrak zij het record van vijf opeenvolgende landstitels van Internazionale, dat van 2006 tot en met 2010 de beste was.

Een club met zo’n machtige historie als De Oude Dame heeft een hele hoop fantastische spelers onder haar hoede gehad. Spelers als Michel Platini, Pavel Nedved, Zinedine Zidane en Allessandro Del Piero maakten furore in het zwart-witte tricot van Juventus.