Chelsea Fanshop

Aanbevolen:

Chelsea Shirt, Chelsea Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Chelsea trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Chelsea.

Chelsea trainingspak

Chelsea trainingspakken zijn door Nike speciaal ontwikkeld om tijdens een training comfortabel te bewegen en warm te blijven tijdens de wedstrijden. Deze stijlvolle trainingspakken ontworpen door Nike zijn voorzien van het Chelsea clubembleem en Nike logo. Het Chelsea trainingspak is niet alleen geschikt om te dragen tijdens een training. Op wedstrijddagen is het pak ideaal om je warm te houden als jouw coach je wissel heeft gezet. Een Trainingspak bestaat uit een Drill Top of  Trainingsjack en een Trainingsbroek. 

Naast een trainingspak brengt Nike een hele trainingslijn uit bij aanvang van het seizoen. Deze zijn altijd gebasseerd op de uit- en thuiskleding van het seizoen en bestaan uit  trainingsbroeken, -jackets, -truien en -shirts.

Chelsea Trainingspak 2023-2024

Alle nieuwe Trainingspakken van Chelsea vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Chelsea trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden in het seizoen 2023-2024.

Het Chelsea trainingspak kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. 

Chelsea shirt 2023

Het Chelsea shirt is al sinds de oprichting van de club blauw, alleen zijn de tinten blauw in de loop der jaren verschillend geweest. In de begin jaren van de club neigde de kleur blauw van het Chelsea voetbalshirt meer naar groen. Om het tenue compleet te maken zat er een wit broekje bij en blauwe of zwarte sokken. In 1912 werden de blauw-groene shirts van Chelsea gewijzigd naar koningsblauw en dit is nog steeds de kleur van het Chelsea shirt. Tommy Docherty, in 1960 de manager van de club, vond dat Chelsea zich met het tenue moest onderscheiden en bracht een andere verandering aan. Het shirt bleef hetzelfde, maar hij zorgde ervoor dat Chelsea voortaan liep in blauwe shorts en witte sokken. Sindsdien is er niks meer veranderd aan het Chelsea tenue qua kleurstelling.

Chelsea Thuisshirt 2023-2024

Dit seizoen heeft kledingsponsor Nike in samenwerking met Chelsea gekozen voor een vrij klassiek, strak design voor het thuisshirt. Het goud gekleurde logo valt in het oog. Het thuisshirt van "The Blues" is geïnspireerd door het thuisshirt uit 1997.

Chelsea Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt van Chelsea dit jaar is volledig blauw. Het uitshirt van dit jaar is net als het thuisshirt geïnspireerd door de jaren '90. De uitstralingen van de King's Road, een belangrijke straat in London, komen goed terug in beide shirts.

Chelsea Tenue 2023-2024

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook de hele tenues van Chelsea kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je zelf het tenue samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in sommige gevallen ook in een damesvariant!

Chelsea Drill Top

De Chelsea Drill Top is een trainingstop met lange mouwen en een rits, De Chelsea Trainingsjacks zijn ideaal tijdens trainingen als het wat kouder is. De top heeft een lage opstaande kraag en is gemaakt van stretch materiaal. Aan de uiteinden van de mouwen is een speciale thumb loop aangemaakt, zodat je gemakkelijk het grootste deel van je handen warm kan houden. Met het ritsje kun je de top een beetje opendoen voor extra ventilatie of juist dichthouden om maximale warmte vast te houden.

Chelsea Trainingsjack

Je kan het trainingspak van Chelsea ook combineren met een trainingsjack. Het trainingsjack beschikt over een volledige ritssluiting en is daarom makkelijk aan en uit te trekken. Het trainingsjack wordt gebruikt om de spelers warm te houden op de bank of tijdens de warming-up. Shop het Chelsea trainingsjack in de fanshop van VoetbalDirect. 

Chelsea Trainingsbroek

De Chelsea Strike Pant is een van de populairste items die je in onze Chelsea Fanshop kunt vinden. Je kunt hem combineren met de Drill Top maar je kunt er ook voor kiezen om alleen de trainingsbroek te bestellen, die keuze is helemaal aan jou!

Chelsea Trainingsshirt

Het Chelsea Trainingsshirt wordt door de spelers vooral gedragen als het te warm wordt voor de drill top. Het trainingsshirt is ideaal om in te trainen maar je kunt het ook dragen in je vrije tijd om te laten zien dat jij Chelsea support. Het trainingsshirt is vaak iets goedkoper dan de wedstrijdsshirts van de club en daardoor zijn deze shirts erg populair.

Chelsea Broekje

De Chelsea Short is een populair item in de Chelsea Fanshop. De short is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo hoort bij ieder wedstrijdshirt ook een wedstrijdshort, deze is in dezelfde stijl als het shirt en is uitgerust met de nieuwste technologie. Daarnaast vind je in onze fanshop ook de Chelsea Trainingsshort, deze hoort bij het trainingsshirt en is vaak ook uitgerust met een ritszak. Voor ieder wat wils!

Russische overname

Chelsea is een van de vele voetbalclubs uit Londen en speelt zijn thuiswedstrijden op Stamford Bridge. De club bestaat sinds 1905 en heeft zijn naam te danken aan de wijk Kensington en Chelsea. Sinds het ontstaan van de club speelt het al in hetzelfde stadion en de naam van Chelsea FC is verbonden aan de grond van het stadion. Dit houdt in dat mocht de club van locatie willen veranderen zij ook de naam van de club zouden moeten veranderen.

In 1952 had de nieuwe trainer grootse plannen met Chelsea. Ted Drake wilde de club moderniseren en besloot te beginnen met het logo. Door deze verandering kreeg Chelsea de bijnaam The Blues, het logo en tenue van Chelsea bestond uit vooral blauwe elementen. Ondanks de grote plannen van de trainer kon hij deze niet waarmaken. In het seizoen 1969/1970 wist Chelsea met een nieuwe aanpak voor het eerst een Europese prijs te winnen. Daarna volgde weer een zware periode. Vanaf 1990 begon Chelsea weer in goede vorm te geraken. Door geld te investeren in spelers, zoals Ruud Gullit, bleef Chelsea zich handhaven in de hoogste Engelse divisie.

Eind jaren ’90 werd Gullit de nieuwe trainer van Chelsea en met zijn invloed kon hij topspelers naar de Engelse hoofdstad halen. Uiteindelijk werd hij ontslagen en verkeerde de club nog steeds in een benauwde financiele situatie. The blues werd in 2003 overgenomen door de Russische miljardair Roman Abramovitsj. Met zijn geld kon hij grote spelers halen naar Chelsea en dit heeft de club ook geleid naar meerdere landstitels en Europese prijzen. Chelsea is sinds zijn komst ook niet meer weg te denken uit de Europese top.