Club tenues

VoetbalDirect stelt speciaal voor jou de tenues samen van clubs uit binnen- en buitenland! Deze samengestelde tenues bestaan uit producten van de officiële collectie van de desbetreffende club en worden ook daadwerkelijk gedragen tijdens wedstrijden.

De tenues bestaan doorgaans uit een shirt, een short en sokken. Dit zijn wedstrijdtenues en deze worden gebruikt door de spelers tijdens de wedstrijden. Uiteraard kun jij er ook gewoon in trainen! Van de meeste clubs heeft VoetbalDirect drie tenues: Thuis, Uit en 3rd.

Populaire club tenues

In de club tenues afdeling van VoetbalDirect vind je de tenues van alle populaire Europese clubs. Denk bijvoorbeeld aan de tenues van Ajax, FC Barcelona, Paris-Saint Germain, Inter Milan, Manchester United en Real Madrid!

Nike tenues, adidas tenues en meer!

De club tenues zijn verkrijgbaar in alle populaire merken, zoals adidas, New Balance, Nike en Puma. Voor al deze merken geldt dat zij voor de meeste van hun clubs een thuis, uit en 3rd tenue uitbrengen. De thuis en uit tenues worden dus gebruikt bij respectievelijk thuis- en uit-wedstrijden, het 3rd tenue wordt gebruikt voor sommige beker en Europese wedstrijden en bij uitwedstrijden waarin de thuis- en uittenues conflicteren met het thuistenue van de tegenstander.

Club tenue zelf samenstellen

 Diverse merken leveren het shirt, broekje en de sokken van een tenue apart. Bij VoetbalDirect stellen wij het setje zelf voor je samen, deze hoef je dus niet meer bij elkaar te zoeken! Bijkomend voordeel hiervan is dat je ervoor kunt kiezen om binnen een tenue verschillende maten te kiezen. Zo kun je dus kiezen voor een shirt in maat XL en een broekje in maat L! Deze unieke Created Product functie van VoetbalDirect kun je bij vele tenues toepassen.

Tenues

Producten 1-30 van 61

Pagina
Filteren

Producten 1-30 van 61

Pagina
Filteren