FC ST. Pauli Fanshop

11
Welke club zoek je?

FC St. Paulie Fanshop

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je FC St. Paulie trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit, thuis en 3rd, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van St. Paulie.

FC St. Pauli Thuisshirt 2024/25

Het nieuwe FC St. Pauli home shirt is ontworpen met oog voor de rijke geschiedenis en unieke identiteit van de club. De klassieke bruine en witte kwarten zijn behouden, nu in lichtere en donkere tinten bruin, waardoor een modern, maar herkenbaar design ontstaat. Dit bijzondere shirt markeert het begin van een spannende samenwerking met de wereldwijde sportgigant PUMA als nieuwe leverancier van de Kiezkickers. Het shirt, een eerbetoon aan het populaire tenue uit het seizoen 1991/92, combineert traditie met moderne duurzaamheid en is een must-have voor elke fan van FC St. Pauli.

FC St. Pauli Trainingspak 2024/2025

De trainingspakken van St. Paulie worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het St.Paulie trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De St. Paulie trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Puma elk jaar uitbrengt.

FC St. Paulie Trainingsset 2024/2025

De St. Paulie Trainingsset 2024-2025 is een trainingsset waar heerlijk in getraind kan worden of in vrije tijd gedragen kan worden. De St. Paulie trainingsset is afkomstig uit de officiële Training collectie van 'Kiezkicker'. De sterspelers van FC ST. Pauli dragen dit in het seizoen van 2024/2025. Bij VoetbalDirect is de trainingsset van 2024/2025 verkrijgbaar.

Over FC St. Paulie

FC St. Pauli is niet zomaar een voetbalclub; het is een club met een rijke geschiedenis en een unieke cultuur, gevestigd in Hamburg. Opgericht in 1910, begon St. Pauli als een bescheiden team dat voornamelijk vriendschappelijke wedstrijden speelde. In de loop der jaren groeide de club uit tot een symbool van rebelse en linkse waarden.

De club speelt haar thuiswedstrijden in het Millerntor-stadion, gelegen in de levendige wijk St. Pauli. Dit stadion, ook bekend als "der Kiez", is het hart van de club en biedt een unieke voetbalervaring dankzij de gepassioneerde fans.

In de jaren '70 en '80 klom St. Pauli op naar de 2. Bundesliga en speelde zelfs kort in de Bundesliga. Een opvallend moment in de recente geschiedenis was de "Retteraktion" in 2003, toen de club op de rand van faillissement stond. Dankzij de massale steun van fans, die meer dan 140.000 "Retter"-shirts kochten, werd de club gered. Ondanks financiële problemen en verschillende degradaties bleef de club vechten en kreeg het de bijnaam "Kiezkicker". In het seizoen 2023/2024 promoveerde FC St. Pauli opnieuw naar de Bundesliga, waardoor we de geweldige spelers van St. Pauli komend seizoen op het hoogste niveau van Duitsland kunnen zien spelen.

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van onze productspecialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice.