Turkije Fanshop

6
Kies een land

Turkije Fanshop

In de Turkije Fanshop van VoetbalDirect koop je voordelig, eenvoudig en snel Turkije shirts voor thuis- en uitwedstrijden. Om de twee jaar brengt de Turkse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een nieuwe collectie uit voor het Turkse voetbalelftal. De Turken spelen hiermee wedstrijden op een eindtoernooi, indien zij zich hebben gekwalificeerd. Daarnaast wordt de collectie gedragen in kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Turkije shirt

In de Turkije Fanshop van VoetbalDirect zijn er meerdere Turkije shirts online verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt zul je hier het thuisshirt, uitshirt en trianingsshirts vinden. Het thuisshirt van Turkije straat geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van het nationale elftal.

Naast de Tuirkije replica wedstrijdshirts heeft VoetbalDirect ook het Turkije trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts worden door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden.

Alle Turkije shirts zijn verkrijgbaar in onze Turkije Fanshop en zijn beschikbaar in junior en senior maten. Zit jouw favoriete Turkije voetbalshirt er niet bij of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Turkije Thuis Shirt 2024-2026

Het thuis shirt is gebaseerd op het historische shirt met een brede rode band over de borst, zoals gedragen tijdens de eerste interland in 1924. De rode band bevat een print van diagonale lijnen die verwijzen naar de Turkse vlag. Het shirt is afgewerkt een subtiele v-hals en gevouwen detail.

Turkije Uit Shirt 2024-2026

Het uitshirt is geïnspireerd op de nationale vlag en heeft een eenvoudig ontwerp. Het bevat de logo's van de Turkse voetbalbond en Nike op de borst. Op de zijkanten zijn rode en witte golven te vinden, terwijl de naam van het land trots op de achterkant prijkt. het shirt is afgewerkt met een ronde hals.

Turkije Trainingspak

Naast de tenues en trainingssets vind je bij VoetbalDirect ook de bijbehorende trainingspakken van het Turkse elftal. Het trainingspak komt in dezelfde kleuren als de trainingssets en bestaat uit een training top en een trainingsbroek. Je kunt onze vooraf samengestelde trainingspakken aanschaffen, maar je kunt ook zelf een trainings top en een trainingsbroek combineren.

Historie Turks Voetbalelftal

Het Turkse voetbalelftal heeft een rijke geschiedenis en is een trotse vertegenwoordiger van Turkije op het internationale toneel. Een hoogtepunt was de derde plaats op het WK voetbal in 2002, waar ze de halve finale bereikten. Sindsdien heeft Turkije regelmatig deelgenomen aan grote toernooien, waaronder het EK en de Wereldbeker.