Tottenham Hotspur Fanshop

36
Welke club zoek je?

Tottenham Hotspur Shirt, Tottenham Hotspur Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Tottenham Hotspur trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende Tottenham shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van The Spurs. De meeste populaire items zijn indien op vooraad altijd te verkrijgen bij VoetbalDirect. Denk aan de  trainingspak en de Drill top!

Heb je vragen over onze collectie? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Tottenham Hotspur Shirt

Het Tottenham Hotspur shirt is een combinatie van de kleuren wit en donkerblauw. De shirtsponsor is het Amerikaanse Nike. De hoofdsponsor, die tevens op de voorkant van het shirt pronkt, is AIA, een Chinese verzekeringsmaatschappij. Het traditionele voetbalshirt koop je eenvoudig en snel in de Tottenham Hotspur fanshop van VoetbalDirect.

Tottenham Thuisshirt 2023-2024

Voor thuiswedstrijden draagt Tottenham Hotspur ook in het seizoen 2023/2024 weer het bekende witte shirt. Kledingsponsor Nike heeft er ook dit seizoen weer voor gezorgd dat de Spurs er netjes bij lopen tijdens thuiswedstrijden. Het shirt heeft een ronde hals en blauwe details. Ook het logo van zowel de club als Nike zijn donkerblauw.

Tottenham Uitshirt 

Het uitshirt van Tottenham Hotspur wisselt vaak van kleur, en voor het seizoen 2023/2024 is er gekozen voor donkerblauw grijze accenten. De sterspelers van Tottenham Hotspur zullen in dit strakke design te bewonderen zijn tijdens de meeste uitwedstrijden.

Tottenham Hotspur 3rd Shirt 

Tijdens sommige uit- en bekerwedstrijden zal Tottenham Hotspur te bewonderen zijn in het zogenaamd 3rd shirt. Ook in de Europese wedstrijden zullen de Tottenham spelers te bewonderen zijn in het derde shirt.

Tottenham Hotspur Tenue 2023-2024

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook hele tenues van Tottenham Hotspur kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je zelf het tenue samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in sommige gevallen ook in een damesvariant!

Spurs Trainingspak

De trainingspakken van Tottenham Hotspur worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Tottenham Hotspur elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt de Spurs elk jaar uit met de release van de Tottenham Hotspur shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Tottenham Hotspur Trainingspak 2023-2024

Jouw nieuwe Trainingspak van de Spurs vind je altijd bij VoetbalDirect. Het Tottenham Hotspur Trainingspak is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden.

Het Spurs trainingspak kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de Trainingsbroek. 

Tottenham Hotspur Drill Top

Een van de populairste trainingsartikelen zijn de Tottenham Hotspur Drill Tops. Deze heerlijke trainingstops met lange mouwen zijn ideaal voor wat koelere temperaturen. De Nike Drill Top bevat een rits en zogenoemde waardoor jij de top naar jouw wensen kan dragen! Heb je het bijvoorbeeld warm? Doe dan de rits volledig open en stroop je mouwen op. Mocht je het wat kouder krijgen, dan kan je de rits volledig dichtdoen en je duimen door de halen. Zo ben je van je handen tot je nek volledig beschermd tegen de kou met de Tottenham Hotspur Drill Top.

Tottenham Trainingsbroek 

De Trainingsbroek is onderdeel van het Tottenham Hotspurs Trainingspak. De Spurs trainingsbroek bevat twee ritszakken en heeft een elastische tailleband voor een perfecte pasvorm. De spelers zullen de Trainingsbroek dragen tijdens trainingen. 

Over Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, in de volksmond veelal The Spurs genoemd, is een Engelse voetbalclub uit Londen die in 1882 werd opgericht door jongens van de cricketclub en de lokale basisschool als Hotspur FC. In Londen zijn vele grote clubs gevestigd maar de North London Derby is toch wel de meest beladen. Deze wedstrijd gaat tussen Tottenham Hotspur en Arsenal, welke beide hun stadion in Noord-Londen hebben. Tijdens deze wedstrijd is de haat en nijd tussen beide ploegen goed te voelen.

Hoewel Tottenham Hotspur vandaag de dag een grote club is in het Engelse voetbal, hebben ze slechts twee landstitels veroverd. De laatste keer dat dit gebeurde was in 1961. Dat jaar mochten ze ook de FA Cup omhoog tillen wat ze de eerste club maakte die de zo gehete ‘Dubbel’ won. Daarnaast hebben ze sinds kort een nieuw stadion, wat plaats biedt aan zo'n 61.000 toeschouwers. Het iconische White Hart Lane is daarmee niet langer in gebruik door de club.

Vele wereldtoppers hebben het witte tenue van Tottenham Hotspur mogen dragen. Spelers als Rafael van der Vaart, Gareth Bale en Luka Modric speelden week in week uit de sterren van de hemel met het witblauwe tricot om de schouders.