Ronaldo Voetbalschoenen

10
Kies een ondergrond

Ronaldo Voetbalschoenen

Op zoek naar de echte Cristiano Ronaldo voetbalschoenen? Zoek niet verder! VoetbalDirect heeft diverse Ronaldo voetbalschoenen online verkrijgbaar. In samenwerking met Nike brengt Ronaldo zijn eigen voetbalschoen uit. Dit gebeurt bij alleen de echte wereldsterren in de voetballerij. Ronaldo speelt altijd op de Mercurial Superfly en daarom bestaat deze collectie vaak uit Ronaldo Mercurial Superfly voetbalschoenen. Ronaldo voetbalschoenen ook wel CR7 voetbalschoenen genoemd, zijn voor de aanvallende speler die graag net als Ronaldo ongekende acties maakt op hoge snelheid.

CR7 Ronaldo voetbalschoen kopen

Ronaldo wordt ook wel afgekort naar CR7, dit staat voor Cristiano Ronaldo 7. Getal zeven draagt hij altijd achterop zijn shirt. CR7 is een bekende afkorting geworden en daarom worden Ronaldo voetbalschoenen ook wel CR7 voetbalschoenen genoemd. Wil jij CR7 schoenen online kopen? Zoek dan op speler Ronaldo in de voetbalschoenen categorie en kies jouw favoriete CR7 voetbalschoen met de juiste maat! Kom je er niet uit? De klantenservice staat altijd klaar om jouw te helpen bij de keuze van jouw CR7 schoen!

Samenwerking Nike en Ronaldo

Cristiano Ronaldo speelt al jaren op de Mercurial lijn van Nike, deze lijn is op zijn lijf geschreven door zijn snelheid en scorend vermogen. Met zijn legendarische prestaties heeft hij wereldwijde bekendheid en mocht daarom in samenwerking met Nike zijn eigen Mercurial lijn ontwerpen. Deze CR7 Mercurial lijn bestaat uit zeven hoofdstukken en op dit moment is hoofdstuk 7 online verkrijgbaar bij VoetbalDirect. Volgend jaar zal er nog een CR7 final edition uitkomen.