Scheenbeschermerhouders

Een erg vervelend fenomeen tijdens een wedstrijd is het afzakken van de scheenbeschermer. Als deze niet goed en lekker blijven zitten verlies je de concentratie en kan je eigenlijk nog maar aan één ding denken. VoetbalDirect biedt de uitkomst met het ruime assortiment aan scheenbeschermerhouders. Hiermee zullen jouw scheenbeschermers en ten allen tijde goed op zijn plaats blijven zitten.

VoetbalDirect biedt het ruimste assortiment aan guard stays aan in diverse soorten, maten en kleuren. Door middel van de vele kleuren is het altijd goed te combineren met het tenue waar je in speelt. Natuurlijk kan je ook altijd voor een veilige keuze zwart of wit gaan zodat het altijd goed bij elkaar past. VoetbalDirect heeft diverse soorten guard stays in het assortiment. Denk aan een elastische band met een uiteinde van klittenband. Deze zijn erg handig omdat ze snel om je scheenbeschermer te doen zijn, en dus ook weer snel te verwijderen zijn. 

Ben je toch niet helemaal tevreden over het bestelde product? Of zou je toch liever een andere scheenbeschermer willen uit ons assortiment? Dan is dit geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze gratis retour- en omruilservice. Zo zorgt VoetbalDirect er voor dat jij altijd met de juiste scheenbeschermerhouder het veld op gaat!

Ben jij meer op zoek naar een sokophouder om je sokken hoog te houden? Bekijk dan onze sokophouder categorie!

Heb je vragen overgehouden over scheenbeschermerhouders? Of heb je advies nodig van één van onze productspecialisten? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Zij zullen zo goed mogelijk antwoord geven op al jouw vragen!

Scheenbeschermerhouders
Naar welk merk ben jij op zoek?
Filteren
Gekozen filters
  1. Accessoires Scheenbeschermerhouders Verwijder dit artikel

17 producten

Filteren

17 producten

Filteren