Benfica Shirt, Benfica Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Benfica trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Benfica.

Benfica Shirt 

Het Benfica shirt is al vanaf de oprichting traditioneel rood met witte accenten. De kledingsponsor is adidas. De hoofdsponsor die op de voorkant van het wedstrijdshirt en op de trainingskleding prijkt is Fly Emirates. Een luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Benfica Trainingspak

De trainingspakken van Benfica worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Benfica trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die adidas elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt adidas elk jaar uit met de release van de Benfica shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Benfica Trainingspak 2022

Het nieuwe Benfica trainingspak 2021 zal verkrijgbaar zijn bij VoetbalDirect. Richting het nieuwe seizoen komt Benfica met een nieuwe collectie en daarbij het Trainingspak voor 2022. Dit trainingspak zal dan zolang de voorraad strekt online verkrijgbaar zijn bij VoetbalDirect. 

Benfica Uitshirt

Naast het Benfica tenue heeft Benfica uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die buiten het eigen stadion afwerkt.

Over SL Benfica

Sport Lisboa e Benfica, kortweg Benfica genaamd, is een Portugese voetbalclub uit Lissabon. De club werd in 1904 opgericht als Sport Lisboa, maar toen de club in 1908 fuseerde met Sport Club de Benfica werd de naam veranderd naar hoe wij hem nu kennen: SL Benfica. Benfica speel zijn thuiswedstrijden in het Estádio da Luz, wat stadion van het licht betekent. De mascotte van de club, die ook in het clublogo te zien is, is een adelaar. Bij thuiswedstrijden vliegt er dan ook altijd een adelaar het veld over en land op de middenstip.

Benfica mag zich met meer dan 35 landstitels op zak recordkampioen van Portugal noemen. Vooral in de jaren 60 domineerde Benfica het Portugese voetbal. In deze periode werden ook de Europese successen behaald. In 1961 en 1962 mocht de club uit Lissabon zich met twee opeenvolgende Europacup I titels de beste van Europa noemen.

SL Benfica is naast een topploeg uit Portugal ook een opleidingsclub die de grootste sterren heeft voortgebracht. Natuurlijk mogen we dan het clubicoon, en tevens nationale held, Eusébio niet vergeten. Hij was de man achter de successen in de jaren 60. Daarnaast heeft Benfica de laatste jaren tal van wereldtoppers opgeleid. Denk hier bij aan Ángel Di Maria, David Luiz en Fábio Coentrão.

Benfica Fanshop
Selecteer een kledingmaat
Filteren
Gekozen filters
  1. Clubs Benfica Verwijder dit artikel

1 item

Filteren

1 item

Filteren