Manchester United Fanshop

Aanbevolen:

Manchester United Shirt, Manchester United Trainingspak

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je Manchester United trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we de verschillende shirts, uit en thuis, en bestaat onze collectie ook uit de trainingspakken en accessoires van Manchester United.

Manchester United Football Club is een Engelse voetbalclub uit Manchester die in 1878 werd opgericht als Newton Heath L&YR FC. In 1902 werd de club omgedoopt tot Manchester United. De club is de meest succesvolle club uit de geschiedenis en mag zich met 20 landstitels de recordkampioen van Engeland noemen. De thuishaven is het Old Trafford, the Theatre of Dreams. Met 76.312 is dit het grootste clubstadion van Engeland.

Grote legende's hebben het rode tenue om de schouders gedragen. Spelers als Sir Bobby Charlton, George Best, Ryan Giggs, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney waren vele malen in het rode tricot van The Red Devils te bewonderen.

Manchester United Shirt 

Het Manchester United shirt waarin de spelers elke thuiswedstrijd te bewonderen zijn is al vanaf de oprichting traditioneel rood. De shirtsponsor is sinds 2014 addias. Hiervoor was de Amerikaanse sportgigant Nike de kleding supplier van Manchester United. 

Manchester United Thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 23/24 viert de diepe verbinding tussen de stad Manchester en haar industriële geschiedenis. Het shirt bevat een print die verwijst naar een brug die Salford en Manchester met elkaar in verbinding brengt. Deze brug staat symbool voor de kracht van de stad en de rol die het heeft gespeeld tijdens de Industriële Revolutie. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Manchester United Uitshirt 2023-2024

Het uitshirt heeft dit seizoen een mix van modern en klassiek en combineert verschillende aspecten uit uitshirts uit het verleden. Zo is de groene kleur terug die Manchester United in het verre verleden vaak gedragen heeft. Daarnaast is het shirt verticaal gestreept en dat is een verwijzing naaar de uitshirts van 100 jaar geleden, die destijds voor het eerst verticaal gestreept waren. Het shirt bevat daarnaast een print van blokken die hun inspiratie halen uit de skyline van Manchester.

3rd Shirt Manchester United

Het derde shirt van de Mancunians heeft dit jaar een opvallende gele kleur en een print van drihoeken. Deze print is een verwijzing naar het dak van Old Trafford, het stadion van de club. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals en zal gedragen worden in de Europa League, League Cup en FA Cup tijdens uitwedstrijden.

Manchester United Tenue

Naast de losse thuis, uit en 3rd shirts kun je bij VoetbalDirect ook hele tenues van Manchester United kopen! Dit tenue bestaat uit een shirt, short en sokken en is voor alle drie de shirts verkrijgbaar. Bij VoetbalDirect kun je zelf het tenue samenstellen. De tenues zijn verkrijgbaar voor jong en oud en in sommige gevallen ook in een damesvariant!

Manchester United Trainingspak

De trainingspakken van Manchester United worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Manchester United trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Manchester United elk jaar uitbrengt.
Deze trainingslijn brengt Manchester United elk jaar uit met de release van de shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Manchester United trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Manchester United Trainingspak 2023-2024

Jouw nieuwe Trainingspak van Manchester United vind je altijd bij VoetbalDirect. De Manchester Trainingspak 2023 zal als één van de eerste bij VoetbalDirect online komen. Het Manchester 2023-2024 trainingspak wordt gedragen door de spelers tijdens trainingen en in aanloop van wedstrijden. In aanloop van het seizoen 2023-2024 komen de nieuwste Trainingspakken online!

Het Man United trainingspak 2023 kun je met de custom made optie van VoetbalDirect gemakkelijk bestellen met verschillende maten voor onder en bovenkleding. Ideaal als je een verschillende maat heb voor de trui en de broek. Dit geldt overigens ook voor het Manchester United Trainingspak 2023, die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Het trainingspak 2023 wordt gedragen in het seizoen 2023-2024.

Manchester United Trainingsbroek 

De Manchester United trainingsbroek is erg geschikt om te dragen tijdens trainingen, maar ook in je vrije tijd. De Manchester United trainingsbroek 2023 beschikt over handige ritszakken zodat je makkelijk je spullen kan opbergen. De spelers van Manchester United zullen deze broek dragen tijdens trainingen in het seizoen 2023-2024.