adidas Tiro 

De adidas Tiro Voetbalkleding collectie is een grote collectie met diverse kledingtypes. De Tiro collectie bevat kleding die ideaal te dragen is tijdens de trainingen, maar de kleding is ook geschikt om te dragen naast het veld. 

adidas Tiro 21

De Tiro 21 kledinglijn heeft veel verschillende kledingtypes om voor iedereen iets passends te bieden. De Tiro 21 lijn is gebaseerd op de succesvolle Tiro 19 lijn en de Tiro 20 lijn. De Tiro Training Top, Tiro Track Jacket en Tiro Sweat Hoody  uit de adidas Tiro19 lijn zijn erg populair. De Tiro 19 Trainingsbroek is ook geschikt om in je vrije tijd te dragen. De Tiro Collectie is erg divers en heeft daarom zowel winterkleding  als zomerkleding. 

adidas Tiro Kids 

De kindermaten van de Tiro lijn zijn geschikt voor de jongens en de meisjes. De adidas Tiro Kids collectie bestel je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect.. Is de maat niet goed? Dan kan je altijd gratis retourneren. 

adidas Tiro Dames 

De adidas Tiro lijn is gemaakt voor alle doelgroepen. Er zijn niet specifieke dames artikelen, maar de heren artikelen kunnen uitstekend gedragen worden door de dames.

Adidas Tiro Trainingspak 

Het trainingspak van adidas Tiro is erg populair onder de voetballers. Het adidas Tiro trainingspak bestaat uit een adidas Tiro trainingsbroek en een vest of hoody. Het adidas Tiro trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook in je vrije tijd gedragen worden. 

Adidas Tiro Trainingsbroek 

De adidas Tiro Trainingsbroek is een comfortabele traingingsbroek uit de Tiro collectie van adidas. De broek heeft ritszakken waar je veilig je spullen kan opbergen. Er zitten ook ritssluitingen bij de enkels. Bestel de adidas Tiro Trainingsbroek online bij VoetbalDirect! 

Adidas Tiro
Filteren
Gekozen filters
  1. Merk adidas Verwijder dit artikel
  2. Productlijn Tiro Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 435

Filteren

Producten 1-30 van 435

Filteren