Adidas Tiro

Aanbevolen:

adidas Tiro

De adidas Tiro Voetbalkleding collectie is een grote collectie met diverse kledingtypes. De Tiro collectie bevat kleding die ideaal te dragen is tijdens de trainingen, maar de kleding is ook geschikt om te dragen naast het veld.

adidas Tiro 23 club

De Tiro 23 club heeft een strak gestroomlijnd model en heeft de vochtabsorberend AEROREADY technologie, zodat jij de perfecte tempratuur blijft.

adidas Tiro 23 Competition

De adidas Tiro 23 Competition is de nieuwste kledingcollectie van adidas. Deze collectie is speciaal ontworpen voor sporters die houden van comfortabele kleding van uitzonderlijke kwaliteit. De Tiro Competition bevat het nieuwe adidas logo. De matrialen uit deze colectie bestaan vooral uit 100% gerecycled polyester .

adidas Tiro 23 League

De Tiro 23 League is net als de rest van de Tiro collectie gemaakt van 100% gerecycled matriaal dit is ook een van de oplossingen die adidas heeft om te helpen een einde te maken aan plastic afval. Ook is de Tiro 23 League een strak model met de bekende AEROREADY technologie van adidas.

adidas Tiro Kids

De kindermaten van de Tiro lijn zijn geschikt voor de jongens en de meisjes. De adidas Tiro Kids collectie bestel je gemakkelijk en snel bij VoetbalDirect.. Is de maat niet goed? Dan kan je altijd

adidas Tiro Dames

De adidas Tiro lijn is gemaakt voor alle doelgroepen. Er zijn niet specifieke dames artikelen, maar de heren artikelen kunnen uitstekend gedragen worden door de dames.

Adidas Tiro Trainingspak

Het trainingspak van adidas Tiro is erg populair onder de voetballers. Het adidas Tiro trainingspak bestaat uit een adidas Tiro trainingsbroek en een vest of hoody. Het adidas Tiro trainingspak is ideaal om in te trainen, maar kan ook in je vrije tijd gedragen worden.

Adidas Tiro Trainingsbroek

De adidas Tiro Trainingsbroek is een comfortabele traingingsbroek uit de Tiro collectie van adidas. De broek heeft ritszakken waar je veilig je spullen kan opbergen. Er zitten ook ritssluitingen bij de enkels. Bestel de adidas Tiro Trainingsbroek online bij VoetbalDirect!