Nike Voetbalschoenen

Koop je Nike voetbalschoenen voordelig en snel bij VoetbalDirect! Kun je niet kiezen? Of twijfel je over je maat? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze gratis retourservice of ruil je Nike voetbalschoenen gratis om!
Nike en voetbalschoenen zijn de perfecte combinatie. De ruime collectie Nike Voetbalschoenen geeft iedere voetballer voldoende keuze om de perfecte voetbalschoenen te kiezen die passen bij jouw speltype! Binnen de verschillende collecties is er bij de ontwikkeling van de Nike voetbalschoenen aandacht besteed aan de verschillende niveaus en speelstijlen. Zo vind je ook op onze Nike Voetbalschoenen Kids pagina voetbalschoenen in kindermaten.

Nike Mercurial Voetbalschoenen

Nike Mercurial is ontworpen voor de absolute snelheidsduivels. De Mercurial Superfly heeft een sokje om extra stabiliteit aan de enkel te geven. De Mercurial Vapor heeft geen sokje voor meer bewegeingsvrijheid. De perfecte voetbalschoenen voor de snelle en behendige buitenspelers met een goede techniek. Bekijk de Nike Mercurial Voetbalschoenen!

Nike Phantom GX Voetbalschoenen

Op zoek naar precisie? De Nike Phantom GT en GX voetbalschoen is voor de speler met precisie, uitstekende balgevoel en draagt graag schoenen met een comfortabele pasvorm. Ben jij deze speler? Een speler als Kevin de Bruyne? Bekijk dan de Nike Phantom GX Collectie!

Nike Tiempo Voetbalschoenen

De Nike Tiempo voetbalschoenen staan bekend om hun comfort en neutrale look. De schoen wordt vaak uitgebracht in neutrale kleuren. Bekijk de Nike Tiempo Voetbalschoenen hier!

Nike Premier Voetbalschoenen

De Nike Premier voetbalschoen is het klassieke en tijdloze model van Nike. De Nike Premier modellen worder minder vaak uitgebracht dan schoenen in alle andere collecties.

Verschillende ondergronden Nike voetbalschoenen

In onze Nike voetbalschoenen categorie vind je schoenen die geschikt zijn voor alle verschillende ondergronden waarop gevoetbald wordt in Nederland. Schoenen waar de afkorting FG in voorkomt zijn geschikt voor natuurgras, Nike kunstgras voetbalschoenen worden aangeduid met AG. MG is voor voetballers die vaak switchen tussen natuurgras en kunstgras en niet twee paar voetbalschoenen wil gebruiken.

Daarnaast zijn Nike voetbalschoenen ook verkrijgbaar met SG zolen, dit is voor drassige grasvelden. Nike indoorvoetbalschoenen zijn uiteraard geschikt voor in de zaal en Nike turfschoenen worden veelal gebruikt tijdens het straatvoetballen op de pleintjes met je vrienden.

Nike voetbalschoenen met sok

Op zoek naar Nike voetbalschoenen met meer stabiliteit? Bekijk dan de collectie Nike voetbalschoenen met sok .

Leren Nike voetbalschoenen en andere materialen

Nike voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zo heb je leren Nike voetbalschoenen, synthetische Nike voetbalschoenen en