Duitsland Shirt, Duitsland Tenue

Bij VoetbalDirect koop je voordelig vanuit de Duitsland Fanshop het Duitsland voetbalshirt, short, sokken, jack, trainingsbroek of stel je eigen Duitsland Trainingspak samen! Het complete Duitsland Tenue is ook zelf samen te stellen en te bestellen!

Voor elk WK of EK komt de Duits Voetbalbond, samen met de officiële kledingsponsor adidas, met een collectie uit voor het Duitse voetbalelftal. Deze collectie bestaat uit een Duitsland voetbalshirt thuis en uit met de daarbij horende short en sok, en uit trainingskleding. De wedstrijdkleding en trainingskleding wordt gedragen op een EK of WK, tijdens kwalificatiewedstrijden en in de Nations League. 

EK 2020

In een pittige groep met onder andere Nederland heeft Duitsland zich overtuigend als groepshoofd gekwalificeerd voor het EK van 2020. 'Die Mannschaft' heeft zich sinds 1972 altijd geplaatst en mag zich zodoende opmaken voor het 13e EK op rij! Kan iemand de drievoudig Europees Kampioen deze zomer afstoppen? Alle tenues en trainingskleding die door 'Die Mannschaft' gedragen zal worden tijdens het EK vind je bij VoetbalDirect!

Duitsland Shirt

In de Fanshop Duitsland van VoetbalDirect koop je online jouw nieuwe Duitsland shirts. VoetbalDirect heeft onder andere het Duitsland Thuisshirt, Duitsland Uitshirt en het Duitsland Trainingsshirt. Het thuisshirt van Duitsland wordt gedragen tot het EK 2020, het Duitsland Shirt Thuis is gebaseerd op de versie van het shirt van West-Duitsland uit de jaren '90. Het Duitsland Uitshirt verandert elke twee jaar van kleur en ook van design, zo is het shirt wel is rood met zwart geweest en in een groene kleur.

Naast de replica Duitsland voetbalshirts heeft VoetbalDirect ook het Duitsland Trainingsshirt online verkrijgbaar. Deze shirts wordt door de spelers gedragen tijdens de voorbereidingen op internationale wedstrijden. De Duitsland voetbalshirts zijn verkrijgbaar in onze Fanshop Duitsland in junior en in senior maten. Zit een voetbalshirt Duitsland niet in onze collectie? Of kom je er niet uit met de maat? Neem dan contact op met de klantenservice van VoetbalDirect, zij helpen jou graag verder.

Duitsland Tenue

Het Duitsland tenue kun je gemakkelijk en eenvoudig samenstellen in de Duitsland Fanshop van VoetbalDirect. Selecteer een Duitsland shirt met een bijpassende Duitsland short en Duitsland sokken en maak jouw favoriete setje van Duitsland compleet. Zo kun je bijvoorbeeld het Duitsland thuistenue samenstellen, waarmee jij Duitsland optimaal kan toejuichen in een thuiswedstrijd.

Duitsland Trainingspak

Bij VoetbalDirect kun je gemakkelijk jouw Duitsland Trainingspak samenstellen. Ga naar de online shop van VoetbalDirect en neem jouw favoriete Duitsland Jack, bijvoorbeeld het Duitsland Pre-Match Jacket en selecteer vervolgens jouw Duitland Trainingsbroek en je hebt je eigen trainingspak van Duitsland samengesteld. Weet je niet welke Duitsland jacks en broeken goed bij elkaar passen? De jacks en broeken staan al naast elkaar in de categorie!

Die Mannschaft

Het Duitse voetbalelftal, ook wel Die Mannschaft genoemd, speelde hun eerste officiële interland op 5 april 1908 tegen Zwitserland. In 1954 pakte de Duitse ploeg in Zwitserland hun eerste prijs door op het WK de finale te winnen van Hongarije met 3-2. Met behulp van legendarische spelers als Lothar Matthäus, Franz Beckenbauer, Rudi Völler, Oliver Kahn en Miroslav Klose heeft de nationale ploeg van Duitsland een rijke voetbalhistorie opgebouwd. Er zijn ondere andere vier WK’s en drie EK’s gewonnen. Duitsland is daardoor één van de succesvolste landen in de voetbalgeschiedenis.

Duitsland Fanshop
Filteren
Gekozen filters
  1. Landen Duitsland Verwijder dit artikel

Producten 1-30 van 34

Pagina
Filteren
  1. - 50%
    adidas Duitsland Hoody
    adidas Duitsland Hoody
    Vanaf € 34,95 Normale prijs € 70,00

Producten 1-30 van 34

Pagina
Filteren