Nederlands Elftal Fanshop

Aanbevolen:

Nederlands Elftal Fanshop

Om de twee jaar brengt de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond samen met de officiële kledingsponsor Nike een kledingcollectie uit voor het Nederlands voetbalelftal. De collectie bestaat onder andere uit het Nederland shirt thuis en uit. De nieuwste collectie van het Nederlands elftal zal gedragen worden tijdens het WK 2022 en tijdens de kwalificatie voor het EK 2024. In de VoetbalDirect Nederlands Elftal fanshop vind je alle populaire items. Denk aan Nederlands elftal trainingspakken, Nederlands shirts, tenues, shorts en sokken.

Nederlands Elftal trainingspakken

Op zoek naar een Nederlands elftal trainingspak van de KNVB? VoetbalDirect heeft een breed assortiment trainingspakken van Nederland in de grootse Nederland Fanshop. Denk aan het Nederlands elftal Strike trainingspak, Elite trainingspak en Fleece trainingspak. Het KNVB trainingspak die gedragen wordt door het Nederlands Elftal vind je, indien op voorraad, online bij VoetbalDirect. 

Nederlands Elftal trainingspak 2022-2024

De collectie voor het WK 2022 heeft uiteraard weer een nieuwe lijn trainingskleding met zich mee gebracht. De trainingspakken van Oranje zij dit keer in de donkerblauwe kleur, zoals het uitshirt. Dit trainingspak wordt door de sterren van het Nederlands elftal gedragen tijdens trainingen, maar ook bijvoorbeeld wanneer ze op de bank zitten, of in het hotel tussen de wedstrijden door. Met dit trainingspak loop jij er dus net zo bij als bijvoorbeeld Frenkie de Jong en Virgil van Dijk.

Nederland Trainingspak Kids, Heren en Dames

Natuurlijk zijn de trainingspakken te vinden in heren maten, zoals de spelers van het Nederlands elftal deze pakken dragen. Maar gelukkig zijn de trainingspakken ook verkrijgbaar in kindermaten, zodat ook kinderen er mooi en representatief bijlopen en uit kunnen dragen dat zij het Nederlands elftal supporten. Naast kinderen zijn er ook trainingspakken in damesmaten beschikbaar, met een iets strakkere pasvorm dan de variant voor heren.

Nederlands elftal shirt

Op deze pagina vind je altijd de nieuwste shirts van het Nederlands elftal, zolang de voorraad strekt. Voor ieder groot toernooi brengt het Nederlands elftal in samenwerking met kledingsponsor Nike een compleet nieuwe collectie uit. Deze collectie bestaat uit een nieuw thuistenue, een nieuw uittenue en nieuwe trainingskleding. Daarnaast vind je in onze fanshop ook nog andere accessoires van het Nederlands elftal zoals bijvoorbeeld T-shirts, ballen en sjaals. Ook met deze accessoires kun je natuurlijk laten blijken dat jij het Nederlands elftal support.

Nederlands elftal thuisshirt 2022-2024

Het thuisshirt van Oranje voor 2022-2024 is uiteraard weer in het oranje. Wat dit keer wel meteen opvalt is de in het oog springende print. Deze print is geïnspireerd op de manen van de leeuw uit het logo van de KNVB.

Nederlands elftal uitshirt 2022-2024

Het uitshirt voor 22-24 heeft de donkerblauwe kleur en heeft in tegenstelling tot het thuisshirt geen print maar een strak design. Het shirt doet denken aan de uitshirts van 1998 en 2000, toen het Nederlands elftal haar uitwedstrijden ook afwerkte in donkerblauw.

Historie Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal, ook wel Oranje genoemd, vertegenwoordigt Nederland in Internationale wedstrijden sinds het jaar 1905. Deze wedstrijd werd gewonnen met 1-4 tegen België. Het Nederlands Elftal heeft één grote prijs gewonnen en dat is het EK in 1988. Verder bereikte de nationale ploeg in 1974, 1978 en 2010 de WK finale, helaas gingen alle finales verloren. In augustus 2011 mocht het Nederlands Elftal zich even de beste nationale ploeg van de wereld noemen, omdat zij eerste stonden op de FIFA-wereldranglijst. In augustus 2017 werd helaas ook een dieptepunt bereikt met een 36e plaats. In het Nederlands Elftal hebben een paar legendarische speler gespeeld denk aan Dennis Bergkamp, Patrick Kluivert, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Edwin van der Sar, Marco van Basten, Frank de Boer, Ronald Koeman en de beste aller tijden Johan Cruijf.

Nederlands Elftal Dames

Het Nederlands dames elftal heeft enorm gepresteerd de laatste jaren, dit mede door een enorme groei in het Damesvoetbal in Nederland. In 2009 werd er voor het eerst een eindtoernooi gespeeld en dit groeide door tot de WK finale in 2019. In 2017 werd in eigen land de EK titel werd gepakt. Dit jaar strijden de dames om het EK te prolongeren en hebben zo voor het eerst hun eigen collectie.