Feyenoord Fanshop

27
Welke club zoek je?

Feyenoord Fanshop

Op 27 januari 2023 kondigden Feyenoord en het Britse sportmerk Castore een samenwerking aan die in is gegaan vanaf het seizoen 2023-2024. Castore is daarmee de opvolger van adidas als kledingsponsor van de Rotterdamse club én Castore vestigt een gloednieuw distributiecentrum in Rotterdam. Castore is in 2015 opgericht en Feyenoord is de eerste Nederlandse profclub die zich aan het merk heeft verbonden.

Vanaf de zomer van 2023 is de officiële collectie van Feyenoord beschikbaar bij VoetbalDirect. Op deze pagina vind je altijd de nieuwe collectie van Feyenoord, waaronder het thuisshirt, uitshirt en de nieuwe trainingspakken en trainingssets zodra deze beschikbaar zijn en zolang de voorraad strekt.

Feyenoord Shirt 2023/2024

In de collectie van 23-24 vind je meerdere Feyenoord shirts. Feyenoord zal met meerdere wedstrijdshirts komen, waaronder natuurlijk het thuisshirt en uitshirt. Daarnaast vind je bij VoetbalDirect ook de trainingsshirts van Feyenoord in verschillende kleuren en zijn er ook een aantal vrije tijds shirts te vinden in onze Feyenoord Fanshop. De shirts zijn verkrijgbaar in verschillende maten en naast volwassen heren maten vind je ook shirts voor dames en kinderen op deze pagina. 

Wanneer komt het nieuwe Feyenoord shirt uit?

In de zomer van 2024 worden de nieuwe shirts van Feyenoord voor het seizoen 2024/2025 uitgebracht. Zodra deze shirts verkrijgbaar zijn, vind je ze natuurlijk weer bij VoetbalDirect.

Feyenoord Thuisshirt 2023/2024

Het Feyenoord thuisshirt voor 23/24 is het allereerste shirt wat in samenwerking met Castore is uitgebracht door de Rotterdamse club. Uiteraard vind je dit shirt zolang de voorraad strekt bij VoetbalDirect. Het shirt heeft een klassieke uitstraling en is zoals verwacht in de bekende clubkleuren rood en wit. Benieuwd naar de details? Lees dan het verhaal achter het Feyenoord thuisshirt.

Feyenoord Uitshirt 2023/2024

Het uitshirt voor het seizoen 23/24 is overwegend donkerblauw en heeft een patroon die de architectuur en bezienswaardigheden van de stad Rotterdam moet representeren. Het shirt is geïnspireerd op het uitshirt uit het seizoen 1998/1999 toen de Rotterdammers kampioen werden. Ook toen was het uitshirt donkerblauw. Het uitshirt heeft verder een stijlvolle V-hals.

Feyenoord Trainingspak

Ook de trainingslijn van Feyenoord is natuurlijk verkrijgbaar bij VoetbalDirect, en veruit het populairste kledingsstuk is het Feyenoord Trainingspak. Deze vind je in verschillende maten en zowel voor heren, dames als kids. Het Feyenoord trainingspak 2023/2024 komt in verschillende kleuren, waaronder een grijze variant en een rood met zwarte. 

Wanneer komt de nieuwe training collectie van Feyenoord?

De exacte datum is nog niet bekend, maar de nieuwe collectie voor het seizoen 2024/2025 zal in de zomer van 2024 uitkomen. Doorgaans komt de trainingscollectie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen uit.