Nike Phantom Voetbalschoenen

De nieuwste collectie Nike Phantom voetbalschoenen is uiteraard te bestellen bij VoetbalDirect. De Phantom silo is speciaal ontworpen voor spelers die spelen met precisie en een dodelijke afwerking hebben. De schoen wordt daarom niet voor niets gedragen door wereldtoppers. 

Nike Phantom Series

De Nike Phantom bestaat uit twee silo's namelijk de Phantom Venom en de Phantom Vision en is de opvolger van de Hypervenom. De Nike Phantom Venom is de voetbalschoenen zonder sok en de Phantom Vision met sok. 

 

Nike Phantom GT

De Nike Phantom GT is de nieuwe voetbalschoen van Kevin De Bruyn als opvolger van de Nike Phantom Vision. Shop Nike Phantom GT voetbalschoenen!

Nike Phantom Vision

Nike Phantom Vision is de Phantom met sok en een overlay over de veterd. Ben jij een Phantom liefhebber en wil jij graag een schoen met sok? Ga dan voor de Nike Phantom Vision voetbalschoen! De Nike Phantom Vision voetbalschoen vind je gemakkelijk door te filter op silo Phantom Vision!

Nike Phantom Venom

De Phantom Venom is de Vision zonder sok! De schoen is licht van gewicht en bevat strikeblades voor extra precisie tijdens het schieten. Hou jij ook van een lage Nike Phantom voetbalschoen? Vind hier alle Phantom Venom voetbalschoenen!

Nike Phantom Kids & Dames

Nike Phantom voetbalschoenen zijn beschikbaar voor jong en oud, vandaar dat ook de Phantom silo erg populair is. Kinderen die graag met Nike voetbalschoenen voetballen, vinden de Nike Phantom een mooie voetbalschoen. De Phantoms voor heren zijn ook goed te dragen voor dames. De schoen is licht en heeft een prima pasvorm. Daarnaast is er voor de jeugd ook een assortiment aan Phantom voetbalschoenen te vinden. De Nike Phantom junior vind je door te filteren op doelgroep junior.

Nike Phantom Prijspunten

De Phantom silo bestaat uit verschillende modellen voor heren en kids. Deze verschillende modellen hebben allemaal andere prijspunten. Dit komt doordat elke schoen een andere technologie bevat en uit andere materialen bestaat. De Phantom voetbalschoenen met een hoger prijspunt zal dan ook meer technologieën bevatten dan de goedkopere variant. Hieronder vind je de modellen gerangschikt van instapmodel tot het topmodel:

  • Nike Phantom Club
  • Nike Phantom Academy
  • Nike Phantom Pro
  • Nike Phantom Elite

In de Phantom silo zijn er natuurlijk ook verschillende typen zolen. De Nike Phantom Kunstgras is speciaal ontworpen voor kunstgras, de MG zool voor kunstgras en natuurgrasvelden, de FG zool zijn bedoeld voor de stevige natuurgrasvelden. De Nike Phantom SG schoenen voetbalschoenen speciaal gemaakt voor de drassige velden.  Daarnaast zijn er natuurlijk ook Nike Phantom zaalvoetbalschoenen beschikbaar binnen de Phantom-lijn. De Nike Phantom zaalvoetbalschoenen hebben speciale non-marking zolen en zijn erg populair bij de zaalvoetballers. 

Zwarte Nike Phantom en nog meer kleuren

De Phantom lijn heeft diverse kleuren, dit hangt af van de campagne die op dat moment gevoerd wordt. Zo is er wel is een blauwe Nike Phantom en een Rode Nike Phantom geweest. De Zwarte Nike Phantom is vaak online verkrijgbaar en erg populaire kleurstelling bij een groot aantal voetballers.

Technologieën

Nike heeft in de Phantom collectie verschillende technologieën gebruikt. Hierdoor voldoet de Phantom zo goed aan de behoefte van de wereldtoppers. De Phantom voetbalschoen wordt voornamelijk gedragen door spelers die spelen met precisie, de eindpass geven of afronden op de goal. De huidige Phantom hebben de volgende innovatieve technologieën:

  • All Conditions Control (ACC): deze technologie zorgt voor behoud van balcontrole en gevoel ongeacht de weersomstandigheden.
  • FlyKnit: materiaal op de bovenzijde die naadloos aansluit op de huid voor een optimaal contact met de bal.
  • Quadfit Bootie:Zorgt voor een optimale pasvorm dankzij de geïntegreerde Quadfit mesh bootie, dit materiaal past zich aan op jouw voet. 
  • Nike Skin: deze upper is super licht en zorgt met speciale techniek voor meer balgevoel.Heb je vragen over de Nike Phantom voetbalschoen die we hier niet beantwoorden? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice!

Nike Phantom
Filteren
Gekozen filters
  1. Productlijn Phantom Verwijder dit artikel
Geen producten gevonden voor deze selectie.