Inter Milan Fanshop

17
Welke club zoek je?

Inter Milan Trainingspak, Inter Milan Shirt

Bij VoetbalDirect koop je eenvoudig en snel je inter Milan Trainingspak, shirt of het complete tenue! Binnen ons assortiment hebben we verschillende shirts, uit en thuis, trainingspakken en overige Inter Milan trainingswear.

Inter Milan Trainingspak

De trainingspakken van Inter Milan worden door de spelers gedragen tijdens de trainingen en door wisselspelers die op de bank zitten. Het Inter Milan trainingspak is zodanig gemaakt dat deze tijdens het trainen voldoende bewegingsvrijheid geven. De Inter Milan trainingspakken zijn een onderdeel van de trainingslijn die Inter Milan elk jaar uitbrengt. Deze trainingslijn brengt Inter Milan elk jaar uit met de release van de Inter Milan shirts. Het design bevat ook altijd elementen die in de shirts voorkomen en dit zijn vaak de kleuren die in het shirt gebruikt worden. Het Inter trainingspak van dit seizoen bestel je eenvoudig en snel bij VoetbalDirect.

Er zijn verschillende soorten Inter Milan trainingspakken, zo heb je de Inter Milan Fleece trainingspak en de Inter Milan Strike Trainingspak. De Inter Fleece trainingspak is ideaal voor vrije tijd en de Inter Milan Strike pak is ideaal voor trainingen. Voor elke gelegenheid kun je dus een Inter Milan trainingspak kopen bij VoetbalDirect.

Inter Milan Trainingspak 2022-2023

Het nieuwe Inter Milan Trainingspak wordt gedragen in het seizoen 2022-2023. Het pak komt online zodra de nieuwe Inter Milan collectie voor het nieuwe seizoen gereleased wordt. Het Trainingspak van Inter is online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Inter Milan Shirt

Het traditionele Inter Milan shirt koop je eenvoudig en snel in de Inter Milan fanshop van VoetbalDirect. Er zijn verschillende  shirts namelijk het  shirt thuis, uit en training. Het Inter shirt voor thuiswedstrijden heeft altijd de zwarte blauwe banen. Het trainingsshirt wordt gedragen tijdens trainingen van de Milanezen. De Nike Inter Milan shirt kan ook voorzien worden van bedrukking met de optie ShirtID!

Inter Milan Thuisshirt 2022-2023

Het thuisshirt van Inter is dit jaar weer voorzien van de klassieke zwarte en blauwe banen, wat het shirt een retro gevoel meegeeft. Het shirt heeft een ronde hals. Aan de binnenkant van de hals zit het stadion verwerkt.

Inter Uitshirt 2022

Naast het tenue heeft Inter Milan uiteraard ook een uitshirt. Het uitshirt heeft een andere kleurstelling dan het thuisshirt en zal gedragen worden tijdens de wedstrijden die Inter Milan buiten het eigen stadion afwerkt.

Inter Milan Tenue

Het tenue van Inter Milan bestaat uit een shirt, short en eventueel sokken. Het tenue thuis is gemakkelijk samen te stellen door het inter shirt, short en sokken waarin de naam 'thuis' wordt genoemd te selecteren in jouw maat. Dit geldt ook voor het tenue voor uitwedstrijd en voor trainingen. Het Inter tenue bestel je gemakelijk in onze Inter Milan Fanshop!

Inter Milan Drill Top

De Inter Milan Drill Top heeft naast een sportieve look een heerlijke pasvorm. Combineer een drill top met een trainingsbroek en je hebt een Inter Milan trainingspak samengesteld! De Inter Milan Squad drill top is beschikaar in junior en senior maten. Door het seizoen heen brengt Inter Milan diverse kleuren uit de van de Drill Top, houdt de website in de gaten voor de nieuwste drill tops!

Over Inter Milan

FC Internazionale Milan, ook wel Internazionale, Inter of Inter Milan genoemd, is een Italiaanse voetbalclub die haar thuisbasis heeft in Milaan. De club is opgericht in 1908 door een aantal ‘rebellen’ van de Milan Cricket and Football Club, wat nu AC Milan is. Vandaar dat de rivaliteit tussen beide ploegen enorm groot is. Inter Milan is tot op heden de enige Italiaanse club die sinds de oprichting van de Serie A in 1929 onafgebroken in de Italiaanse competitie speelt. Inter Milan speelt, net als aartsrivaal en stadsgenoot AC Milan, haar thuiswedstrijden in het Stadio Giuseppe Meazza, of zoals de aanhangers van AC Milan liever zeggen: San Siro. Met plek voor ruim 80.000 toeschouwers behoord dit stadion tot één van de grootste van Europa.

Inter Milan is een club met een rijke historie. Zo mochten zij zich in totaal liefst 18 maal de beste van Italië noemen, evenveel als de aartsrivaal AC Milan. In de periode 2006 tot en met 2010 evenaarde zij het record van Juventus door 5 keer op rij de Scudetto te veroveren. Daarnaast is Inter de laatste Italiaanse club die Europese successen behaalde. In 2010 deden zij een beroep op de Champions League, waarmee ze deze voor de 3e keer in clubhistorie wisten te winnen.

Een club met zo’n groot verleden heeft natuurlijk een aantal weergaloze spelers onder haar hoede gehad. Denk bijvoorbeeld aan onze eigen Wesley Sneijder, die als sleutelspeler in 2010 de landstitel, nationale beker én de Champions League veroverde. Maar ook levende legende Javier Zanetti en de spijkerharde verdediger Marco Materazzi hebben jarenlang trouwe dienst bewezen aan één van de grootste clubs van Italië.