Keepers

Alle benodigdheden voor keepers koop je natuurlijk snel en voordelig bij VoetbalDirect. Ons uitgebreide keepersassortiment, van keepershandschoenen tot keeperskleding, is genoeg om iedere keeper, amateur of professional, te helpen bij het vinden van de juiste keepersspullen. VoetbalDirect is de absolute voetbalspecialist, en dus ook op het gebied van keepers.

Assortiment voor Keepers

Assortiment keepershandschoenen

VoetbalDirect heeft het ruimste assortiment aan alles wat er voor keepers van belang is. Om het doel met verve te kunnen verdedigen heeft VoetbalDirect een groot aantal keepershandschoenen waardoor de keuze voor jou groot is. In het assortiment zijn keepershandschoenen te vinden voor keepers van ieder niveau. Met onder andere merken als adidas, Stanno, Elite en Uhlsport!

Assortiment keeperskleding

Natuurlijk is goede kleding van uitzonderlijk belang voor een keeper. VoetballDirect heeft alles in huis wat betreft keeperskleding om van top tot teen aan te kleden. Met absoluten topmerken als adidas, Hummel, Uhlsport, Stanno en Nike kun je het zelf zo gek maken als je wil. Voor ieder budget is een mooi keepersoutfit samen te stellen waardoor jouw keepersprestaties tot uitzonderlijke hoogtes groeien op een training en tijdens wedstrijden!

Wij snappen heel goed dat je twijfelt tussen verschillende producten die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet je toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij jou past. Twijfel dan niet en bestel deze artikelen dan beide. Bij VoetbalDirect kun je namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Keepers

Producten 1-30 van 377

Filteren
 1. Stanno Volare Pro
  Stanno Volare Pro
  Vanaf € 74,95 Normale prijs € 90,00
 2. - 22%
  adidas Predator Pro Ultra
  adidas Predator Pro Ultra
  Vanaf € 139,95 Normale prijs € 180,00
 1. adidas Predator Pro Hybrid
  adidas Predator Pro Hybrid
  Vanaf € 107,95 Normale prijs € 120,00
 2. Stanno Volare Match
  Stanno Volare Match
  Vanaf € 35,95 Normale prijs € 40,00
Met of zonder fingersave?
 1. Stanno Volare Kids
  Stanno Volare Kids
  Vanaf € 14,95 Normale prijs € 17,00
 2. Stanno Volare Ultra
  Stanno Volare Ultra
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 100,00
 3. Stanno Nero V Kids
  Stanno Nero V Kids
  Vanaf € 24,95 Normale prijs € 28,00

Producten 1-30 van 377

Filteren