Keepershandschoenen

Ben jij de sluitpost van jouw voetbalelftal? De rustige factor in het team, maar die tegelijkertijd het belangrijkst is wanneer de ploeg onder druk staat? Dan heb je ongetwijfeld met regelmaat nieuwe keepershandschoenen nodig. Voor het breedste assortiment keepershandschoenen van alle topmerken ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De online voetbalspecialist! Voor jong en oud is er een breed assortiment, zo is er ook een genoeg keuze voor kids. Vind hier alle kinder keepershandschoenen!

Assortiment Keepershandschoenen

Binnen ons uitgebreide assortiment keepershandschoenen vallen verschillende voetbalmerken. Denk aan de populaire merken adidas en Nike. Maar ook sterke keepershandschoenen merken als StannoUhlsport, Sells en Elite Sport. Zie je handschoenen die wij in onze collectie hebben elders tegen een lagere prijs? We vernemen dit graag. Je kunt in dit geval gebruik maken van onze laagste prijs garantie.

Naast de grote merken, bieden we ook een groot assortiment voor keepershandschoenen met  fingersave en zonder fingersave. Fingersave techniek zorgt ervoor dat de vingers van de keeper niet door kunnen klappen. Vind gemakkelijk je nieuwe Keepershandschoenen met Fingersave.

Waarom kiest niet iedere keeper voor Fingersave? Er zijn veel keepers die vinden dat de Fingersave techniek de bewegingsvrijheid vermindert. Vind gemakkelijk je nieuwe keepershandschoenen zonder fingersave!

Ondergronden Keepershandschoenen

Keepershandschoenen heb je voor diverse ondergronden. Er wordt namelijk gekeept op grasvelden, kunstgrasvelden en in de zaal. Keepershandschoen voor grasvelden heeft het grootste assortiment en vormt de basis. De kunstgras keepershandschoenen hebben extra versteviging en duurzaamheid en dat zelfde geldt voor keepershandschoenen voor zaal.

Pasvorm Keepershandschoenen

De pasvorm van keepershandschoenen verschilt sterk. Dit heeft te maken met de manier waarop de keepershandschoenen zijn gemaakt, maar verschilt ook per merk. Hieronder een overzicht van alle technieken, deze zijn in de keepershandschoenen categorie te filteren per techniek.

 • Flathand techniek , is een klassieke pasvorm en biedt goed comfort.
 • Hybrid Techniek, is een combinatie van rollfinger en negative cut om beide technieken te benutten in één handschoen.
 • Negative techniek, is de meest populaire techniek waarbij de handschoen voelt als een tweede huid.
 • Rollfinger techniek, zorgt voor een groter vangoppervlak dankzij de foam om alle vingers.

Verschillende kleuren Keepershandschoenen

Keepershandschoenen zijn tegenwoordig beschikbaar in vele kleuren. Op onze website vind je gemakkelijk je favoriete keepershandschoenen in jouw gewenste kleur. Gebruik de filters of onderstaande linkjes:

Handschoenen

Producten 1-30 van 142

Filteren
 1. Stanno Volare Match
  Stanno Volare Match
  Vanaf € 35,95 Normale prijs € 40,00
 2. - 22%
  adidas Predator Pro Ultra
  adidas Predator Pro Ultra
  Vanaf € 139,95 Normale prijs € 180,00
 1. - 35%
  Elite Neo
  Elite Neo
  Vanaf € 89,95 Normale prijs € 140,00
Selecteer een doelgroep
 1. - 26%
  Elite Black Solo
  Elite Black Solo
  Vanaf € 69,95 Normale prijs € 95,00
 1. - 54%
  Puma Ultra Grip 1 RC
  Puma Ultra Grip 1 RC
  Vanaf € 49,95 Normale prijs € 110,00
Selecteer met of zonder fingersave
 1. Stanno Nero V Kids
  Stanno Nero V Kids
  Vanaf € 24,95 Normale prijs € 28,00
 2. - 41%
  Elite Black Real
  Elite Black Real
  Vanaf € 69,95 Normale prijs € 120,00

Producten 1-30 van 142

Filteren