Keepershandschoenen

134
Kies een merk

Keepershandschoenen

Ben jij de sluitpost van jouw voetbalelftal? De rustige factor in het team, maar die tegelijkertijd het belangrijkst is wanneer de ploeg onder druk staat? Dan heb je ongetwijfeld met regelmaat nieuwe keepershandschoenen nodig. Voor het breedste assortiment keepershandschoenen van alle topmerken ben je bij VoetbalDirect aan het juiste adres. De online voetbalspecialist! Voor jong en oud is er een breed assortiment, zo is er ook een genoeg keuze voor jongens en meisjes. Vind hier alle Jongens Keepershandschoenen en Meisjes Keepershandschoenen!

Assortiment Keepershandschoenen

Binnen ons uitgebreide assortiment keepershandschoenen vallen verschillende voetbalmerken. Denk aan de populaire merken adidas en Nike. Maar ook sterke keepershandschoenen merken als StannoUhlsport en Elite Sport. Zie je handschoenen die wij in onze collectie hebben elders tegen een lagere prijs? We vernemen dit graag. Je kunt in dit geval gebruik maken van onze laagste prijs garantie.

Keepershandschoenen met of zonder fingersave?

Wanneer je nieuwe keepershandschoenen uitkiest, sta je voor de keuze of je handschoenen met of zonder fingersave wil hebben. Maar wat zijn eigenlijk de redenen om voor fingersave te kiezen, of juist niet?

Als je graag kiest voor veiligheid van je vingers, dan kun je het beste kiezen voor keepershandschoenen met fingersave. De fingersave techniek zorgt er namelijk voor dat de vingers van de keeper niet door kunnen klappen. Vind gemakkelijk je nieuwe Keepershandschoenen met Fingersave.

Maar waarom zou niet iedere keeper kiezen voor de veiligheid van zijn of haar vingers? Dat komt omdat veel keepers vinden dat zij dankzij fingersave minder bewegingsvrijheid hebben in hun keepershandschoenen. Heb jij er vertrouwen in dat je vingers sterk genoeg zijn en kies je voor bewegingsvrijheid? Vind gemakkelijk je nieuwe keepershandschoenen zonder fingersave!

Ondergronden Keepershandschoenen

Keepershandschoenen heb je voor diverse ondergronden, maar er wordt eigenlijk nauwelijks nog onderscheid in gemaakt. Alle handschoenen die je op deze pagina ziet kun je gebruiken op een grasveld, maar ook op kunstgras zijn de handschoenen te gebruiken. Tot slot zou je ze ook kunnen dragen in de zaal.

Pasvorm Keepershandschoenen

De pasvorm van keepershandschoenen verschilt sterk. Dit heeft te maken met de manier waarop de keepershandschoenen zijn gemaakt, maar verschilt ook per merk. Hieronder een overzicht van alle technieken, deze zijn in de keepershandschoenen categorie te filteren per techniek.

  • Flathand techniek , is een klassieke pasvorm en biedt goed comfort.
  • Hybrid Techniek, is een combinatie van rollfinger en negative cut om beide technieken te benutten in één handschoen.
  • Negative techniek, is de meest populaire techniek waarbij de handschoen voelt als een tweede huid.
  • Rollfinger techniek, zorgt voor een groter vangoppervlak dankzij de foam om alle vingers.

Verschillende kleuren Keepershandschoenen

Keepershandschoenen zijn tegenwoordig beschikbaar in vele kleuren. Op onze website vind je gemakkelijk je favoriete keepershandschoenen in jouw gewenste kleur. Gebruik de filters of onderstaande linkjes: