Trainingsbroeken

395
Ben je op zoek naar een specifiek merk?

Trainingsbroek Voetbal

Vind je nieuwe trainingsbroek bij VoetbalDirect. Train de gehele winter door met een lange broek van een van de topmerken die beschikbaar zijn in onze webshop. Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om je nieuwe trainingsbroek te dragen in je vrije tijd! Gebruik de filters om jouw favoriete merk, maat en kleur uit te kiezen en bestel snel en gemakkelijk je nieuwe trainingsbroek. 

Verschillende soorten trainingsbroeken

Bij VoetbalDirect vind je trainingsbroeken van verschillende soorten en maten. De verschillen zitten hem vooral in de pasvorm, het merk en de doelgroep. Hieronder zullen we de verschillen uitlichten.

Nike trainingsbroek

De Nike trainingsbroeken zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en materialen. De Nike Strike trainingsbroek is één van de populairste trainingsbroeken die er zijn. Deze trainingsbroek is gemaakt van een iets zwaarder materiaal. De pasvorm van Nike Strike trainingsbroeken is aansluitend, wat wil zeggen dat hij wat strakker zit. De Nike Academy trainingsbroek is gemaakt van een lichter materiaal, is ook iets goedkoper en is over het algemeen uitgerust met zakken met ritssluiting. De Nike Strike trainingsbroek is uitgerust van een iets beter materiaal om in te bewegen, terwijl de Nike Academy trainingsbroek handiger is om bijvoorbeeld ook je spullen in op te bergen. De keuze is aan jou!

adidas trainingsbroek

Ook de adidas trainingsbroeken zijn er voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan de adidas Sweat Training Pant, die je lichaam warmer houdt en zweet goed opneemt. De adidas Track Training Pant heeft een wat wijdere pasvorm en is daarmee bijvoorbeeld geschikt om te dragen wanneer je als wissel op de bank zit. Door de wijde pasvorm trek je deze training pant gemakkelijk uit met je schoenen nog aan. De adidas Training Pant heeft een smallere, strakkere pasvorm en is daarmee weer geschikter om te dragen tijdens het sporten. De adidas trainingsbroeken hebben allemaal rits zakken en een ritssluiting bij de enkels.

Puma trainingsbroek

De trainingsbroeken van Puma hebben wat minder verschillen. De trainingsbroeken van Puma zijn zowel geschikt als het dragen tijdens trainingen als in je vrije tijd. Puma trainingsbroeken zijn gemaakt van licht en elastisch materiaal wat gemakkelijk rekt.

Hummel trainingsbroek

Hummel trainingsbroeken zijn ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij VoetbalDirect en zo is er voor ieder wat wils. Zo zijn er de Hummel TTS trainingsbroeken die gemaakt zijn van een glad polyester materiaal wat zorgt voor een strakke pasvorm. Datzelfde geldt voor de Hummel Slim Fit trainingsbroeken, die dankzij een gebrushte binnenzijde een nog strakkere pasvorm hebben. De Hummel Polyester trainingsbroek heeft een wat ruimere pasvorm.

Trainingsbroek voor heren, dames en kids

Alle bovenstaande merken hebben trainingsbroeken die geschikt zijn voor heren, dames en kids. Heren trainingsbroeken zijn er op dit moment het meest. De laatste tijd komen er echter steeds meer specifieke trainingsbroeken voor dames op de markt. Deze trainingsbroeken zijn speciaal afgestemd op het lichaam van de vrouw. Sommige trainingsbroeken voor volwassenen zijn zowel geschikt voor heren als dames, maar wanneer je op zoek bent naar een specifieke dames trainingsbroek dan kun je daar gemakkelijk op filteren in onze webshop. Voor kindertrainingsbroeken wordt nog weinig onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. In onze webshop kun je wel apart filteren op jongens en meisjes, maar bijna alle trainingsbroeken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Trainingsbroek met rits

Veel mensen zijn op zoek naar trainingsbroeken die uitgerust zijn met rits zakken. Zeker wanneer je de trainingsbroek ook veel in je vrije tijd draagt, is het heel handig om je telefoon en andere essentials op te kunnen bergen in een trainingsbroek die zakken heeft met een ritssluiting. Bij VoetbalDirect vind je veel trainingsbroeken die rits zakken hebben en hier kun je ook gemakkelijk op filteren onder het kopje eigenschap!

Trainingsbroek in verschillende kleuren

Los van de specificaties van de trainingsbroek is het ook belangrijk dat jij de kleur leuk vindt, aangezien je comfortabel over straat moet kunnen in je nieuwe trainingsbroek. Populaire kleuren zijn vaak de zwarte trainingsbroek of de blauwe trainingsbroek. Ook de rode trainingsbroek wordt vaak naar gezocht. In onze webshop kun je hier gemakkelijk op filteren zodat je alleen de voor jou relevante kleuren te zien krijgt!