Puma Voetbalkleding

Aanbevolen:

PUMA Voetbalkleding

PUMA is het Duitse voetbalmerk die gestart is nadat Rudolf Dassler zijn broer en eigenaar van adidas achter zich liet en zelf PUMA begon. Dit resulteerde in twee super sportmerken en PUMA doet tegenwoordig niet veel onder voor adidas. PUMA is ook sponsor van spelers als Memphis, Griezmann en Neymar, maar ook van voetbalclubs als Manchester City en Borussia Dortmund. Bij VoetbalDirect vind je een ruim assortiment aan voetbalkleding van het merk PUMA.

Puma kleding collecties

Puma Essentials

De Puma Essentials collectie zegt het eigenlijk zelf al: voor jou als Puma fan is deze collectie essentieel om in je kledingkast te hebben. In deze collectie vind je vooral de basics uit het assortiment van Puma, de items die je nodig hebt om te presteren.

Puma Evostripe

De PUMA Evostripe collectie lijkt eigenlijk best veel op de Essentials, maar ziet er misschien iets moderner en simpeler uit. De Evostripe collectie is ontzettend populair, niet alleen onder voetballers want deze kleding is ook geschikt om te dragen in je vrije tijd. De Evostripe kleding zit uitermate comfortabel, waardoor het ideaal is voor een avondje bankhangen of tijdens het voetbalkijken op een luie zondag.

Puma Liga

De Puma Liga collectie is een van de meest uigebreide collecties. Binnen de Puma Liga lijn vind je onder meer shorts, shirts, trainingsbroeken en drill tops, maar ook bijvoorbeeld thermokleding, sokken, jacks en trainingspakken en trainingssets. Alle items binnen deze collectie zijn betaalbaar en daarmee geschikt voor iedere actieve voetballer.

Puma Neymar

Sinds 2020 is Neymar het gezicht van Puma en de grootste speler die zij onder contract hebben. Naast een eigen voetbalschoenen lijn heeft de Braziliaanse wereldster ook zijn eigen Puma kledinglijn. Deze kleding is vooral geschikt voor de grootste Neymar fans en je ziet Neymar het zelf ook regelmatig dragen. De kleding is ook voorzien van het zogenaamde Neymar JR. logo.

Puma Trainingspak

Een van de meest gezochtte kledingtypes van Puma zijn toch wel de trainingspakken. Op deze pagina vind je dan ook gemakkelijk en in één oogopslag alle trainingspakken van Puma door te filteren op trainingspakken. De trainingspakken zijn beschikbaar voor zowel heren, dames als kids.