Japan Fanshop

Japan shirt

Het Japanse voetbalelftal brengt in samenwerking met kledingsponsor adidas om het jaar een nieuwe collectie uit. De huidige collectie zal worden gedragen tijdens het WK 2022 en in aanloop naar de daaropvolgende Azië Cup. Support jij het Japanse voetbalelftal of vind je de collectie gewoon mooi? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Japan voetbalshirt

Zolang de voorraad strekt vind je op deze pagina altijd de nieuwste voetbalshirts van het Japanse elftal. Deze shirts bestaan uit de wedstrijdshirts zoals het thuis- en uitshirt, maar ook uit trainingsshirts.

Japan Thuis Shirt 2022-2023

Het thuisshirt van Japan is overwegend blauw en bevat een print van kraaien in origami stijl. Een knipoog dus naar de rijke Japanse cultuur. Het shirt is verder afgewerkt met een ronde hals.

Japan Uit Shirt 2022-2023

Het uitshirt van Japan is overwegend wit met een print op de mouwen van het shirt, die is geïnspireerd op de vleugels van de kraai uit het logo van de Japanse voetbalbond. Het shirt is verder afgewerkt met een brede V-hals.

Japan Trainingspak

Naast de wedstrijdshirts vind je op deze pagina ook trainingspakken van Japan zolang de voorraad strekt. De trainingspakken worden gedragen door de sterren van Japan tijdens trainingen of tijdens hun vrije tijd tussen wedstrijden door op een groot eindtoernooi. De trainingspakken bestaan uit een training top en een trainingsbroek en zijn ideaal om zelf in te trainen maar kunnen ook gedragen worden terwijl je een avondje voetbal kijkt op de bank.