Messi Voetbalschoenen

Messi voetbalschoenen online kopen? Dat doe je bij VoetbalDirect. Wij hebben een breed assortiment aan Messi schoenen. De wereldster komt jaarlijk een aantal keren met zijn eigen schoenen in samenwerking met adidas. Messi speelt hiermee als enige zijn wedstrijden. Wil jij als net als Messi op deze unieke schoenencollectie lopen? Wees er snel bij, want voetbalschoenen van Messi zijn in beperkte oplage beschikbaar.

Messi voetbalschoenen voor kids

Messi heeft speciale Messi voetbalschoenen die alleen hij draagt en alle kids hebben de kans om op dezelfde voetbalschoenen te lopen! VoetbalDirect heeft de kids versie van de Messi voetbalschoen online verkrijgbaar.

Messi story

Loinel Andrés Messi Cuccittini, of te wel Lionel Messi is afkomstig uit Rosario Argentinië. In 2004 maakt Messi zijn debuut onder trainer Frank Rijkaard in het uitduel tegen Espanyol. Hij werd hiermee de op twee na jongste debutant van FC Barcelona. In 2005 tegen Albacete maakte hij zijn eerste doelpunt op aangeven van een andere wereldster genaamd Ronaldinho. Zijn snelheid, behendigheid en scoringsvermogen groeiden tot grote hoogte en hij werd hierdoor verschillende keren uitverkozen tot beste speler van de wereld. Met FC Barcelona heeft hij alles gewonnen wat er te winnen valt. Alleen met de Argentijnse ploeg wilde het nooit helemaal lukken. Op het WK 2014 behaalde hij met Argentinië de finale door Nederland te verslaan in de halve finale. Helaas voor Messi, werd de finale gewonnen door Duitsland dankzij een doelpunt van Götze. Ondanks de grote hoeveelheid topspelers bij Argentinië werd het onder leiding van Lionel Messi nooit een succesvol team.

Messi Voetbalschoenen
Naar welke doelgroep zoek je?
Filteren
Gekozen filters
  1. Speler Messi Verwijder dit artikel

5 producten

Filteren

5 producten

Filteren